Στην Πάρο τα γυρίσματα του Γερμανικού Big Brother

20.09.2020 / 19:40
gko-6-5

Μια χλιδάτη εντυπωσιακότατη βίλα με ιδιαίτερο, εξωτικό φυσικό ντεκόρ και 8 υπνοδωμάτια που βρίσκεται σε νότια παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, επιλέχθηκε από τη γερμανική παραγωγή του διάσημου παιχνιδιού για να στεγάσει τους παίκτες, ενώ μια επίσης πολυτελής βίλα κοντά στο «σπίτι» του «Μεγάλου Αδερφού» θα φιλοξενήσει την τεχνική ομάδα που θα καταγράφει σε 24ωρη βάση τα τεκταινόμενα στο «σπίτι».

Σύμφωνα με το parianostypos, οι άνθρωποι της γερμανικής παραγωγής, «όργωσαν» το Αιγαίο για να ανακαλύψουν το κατάλληλο μέρος για το reality, βρίσκοντας ως πλέον κατάλληλη την υπερπολυτελή βίλα της Πάρου. Στο νησί βρίσκεται ήδη μια ομάδα 200 και πλέον ατόμων της παραγωγής, τα οποία έχουν καταλύσει σε ξενοδοχεία της Παροικίας.

Τα γυρίσματα, που θα γίνουν και σε εξωτερικούς χώρους, αναμένεται να ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου όταν και οι παίκτες φτάσουν στην Πάρο.

Η «καρδιά» του «Μεγάλου Αδερφού» της Γερμανίας θα «χτυπά» σε ελάχιστες μέρες στην Πάρο εξασφαλίζοντας προβολή στο νησί το οποίο για κάποιους μήνες, θα γίνει το επίκεντρο στο χάρτη του γερμανικού τηλεοπτικού τοπίου!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα