Σήμερα κρίνεται το μέλλον του Προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαΐα

05.10.2020 / 4:59
proastiakos-18

Σήμερα σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα κριθεί το μέλλον της γραμμής του προαστιακού μέχρι την Κάτω Αχαϊα.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με την ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ολοκληρωτική διακοπή των δρομολογίων Πάτρα – Κάτω Αχαϊα – Πάτρα λόγω αδυναμίας ωριαίων διαδρομών, αλλά και τεχνικής ακαταλληλότητας σε τμήματα της γραμμής του Προαστιακού σιδηρόδρομου και τις παρεμβάσεις φορέων της περιοχής που κινητοποιήθηκαν άμεσα, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ συγκάλεσε σύσκεψη στο γραφείο του με την ηγεσία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για να βρεθεί λύση.

Μάλιστα από τον ΟΣΕ επισημαινουν ότι δεν διακόπτονται οριστικά τα δρομολόγια αλλά προσωρινά  αφού πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες, όπως για παράδειγμα η άρση του ορίου ταχύτητας του συρμού στη θέση «Τσαούση», μετά από εισαγγελική οδηγία, για λόγους ασφάλειας.

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή του μάλιστα ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος, περιμένει τηλέφωνο και την παρέμβαση του διευθύνοντα συμβουλου του ΟΣΕ την Δευτέρα, ελπίζοντας στην ειλικρινειά του και την θετική αποδοχή του αιτήματός που έχει υποβληθεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα