Σήμερα η κηδεία του Παναγιώτη Τασακόπουλου, που εργαζόταν στον Δήμο Πατρέων

25.09.2020 / 4:26
keri-1

Σήμερα Παρασκευή στις 11 το πρωί θα γίνει η κηδεία του Παναγιώτη Τασακόπουλου, του συμβασιούχου εργαζομένου του Δήμου Πατρέων που έφυγε ξαφνικά χθες από τη ζωή κατά την πρώτη ημέρα του στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο της Πάτρας στο οποίο πήγε για να πιάσει δουλειά. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά του  Β΄Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών. Δύσκολες ώρες για τη σύζυγό του Σοφία και τις δύο κόρες του Αγγελική και Αικατερίνη.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, με ανακοίνωσή του, “εκφράζει την βαθιά του θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του εργαζόμενου στον Δήμο, Παναγιώτη Τασακόπουλου. Ήταν ηλεκτρολόγος με 8μηνη σύμβαση στην Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου του Δήμου και είχε αποσπαστεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Ο Δήμαρχος απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του”.

Ο άνδρας ήταν ηλεκτρολόγος και ήταν με απόσπαση από τη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικού Έργου, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Μάλιστα ήταν η πρώτη ημέρα εργασίας του στο Παμπελοποννησιακό. Το πρωί προσήλθε στο χώρο του Σταδίου για να πιάσει δουλειά και ενώ καθόταν σε καρέκλα για να του αναθέσει ο προϊστάμενος καθήκοντα, αισθάνθηκε αδιαθεσία. Στο σημείο έσπευσε άμεσα το ΕΚΑΒ το οποίο τον διακόμισε στο νοσοκομείο ωστόσο ο άνδρας κατέληξε.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα