Πύργος: Μήνυσε αιρετό για σεξουαλική παρενόχληση

12.10.2020 / 14:28
girl-839613_1280

Στην υποβολή μηνύσεων μέσω του δικηγόρου της Χάρη Αντύπα, προχώρησε το πρωί της Δευτέρας εργαζόμενη στο δήμο Πύργου. Η Χ.Κ. υπέβαλε δύο μηνύσεις η πρώτη κατά παντός υπευθύνου και η δεύτερη κατά συγκεκριμένου αιρετού.

Η πρώτη μήνυση στρέφεται κατά παντός υπευθύνου για τη μη χορήγηση μέσων ατομικής προστασίας επί δύο χρόνια στην υπηρεσία που εργάζεται. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι σε αυτό το χρονικό διάστημα εργαζόταν υπό αντίξοες συνθήκες χωρίς η υπηρεσία της να τις παρέχει τα απαραίτητα μέσα για την προστασία της.

Η δεύτερη μήνυση είναι ακόμα πιο σοβαρή και αφορά σε προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Πρόκειται για την περίπτωση καταγγελίας σεξουαλικής παρενόχλησης από συγκεκριμένο αιρετό στο δήμο Πύργου που είχε αποκαλύψει προ μερικών εβδομάδων το ilialive.gr. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες η εργαζόμενη έχει επικαλεστεί μηνύματα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατά την άποψή της δικαιολογούν απόλυτα την καταγγελία της.

Όπως υποστήριξε ο αιρετός μιλώντας στο ilialive.gr, υπέβαλε μήνυση την περασμένη Τρίτη στην συγκεκριμένη εργαζόμενη, για συκοφαντική δυσφήμηση με μάρτυρες και όπως υποστηρίζει η εργαζόμενη σύρθηκε πίσω από τη μήνυση και προχώρησε μήνυση για ψευδή καταμήνυση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα