Προσωρινά ελεύθεροι οι 2 άντρες που κατηγορούνται για κλοπή χρηματοκιβωτίου στο Διακοπτό -Η διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή

29.09.2020 / 4:50
xrimatokivotio-1

Η διαφωνία εισαγγελέα ανακριτή φέρνει τους δύο άντρες οι οποίοι κατηγορούνται για την κλοπή χρηματοκιβωτίου στο Διακοπτό Αχαΐας, αντιμέτωπους με το συμβούλιο πλημμελειοδικών Αιγίου, το οποίο τελικά θα αποφανθεί για την τύχη τους.

Και οι δύο απολογήθηκαν χθες αλλά προέκυψε διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα για το κατά πόσο πρέπει να κριθούν κρατούμενοι, με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραπεμφθεί στο συμβούλιο.

Την ίδια ώρα οι δύο γυναίκες που επίσης είχαν συλληφθεί για συμμετοχή στην κλοπή του χρηματοκιβωτίου αφέθηκαν ελεύθερες με τον όρο εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής .

Οι δύο άντρες και οι δύο γυναίκες είχαν συλληφθεί μετά από επιχείρηση της Ασφάλειας Πατρών στο Κιάτο Κορινθίας, ως δράστες της κλοπής που σημειώθηκε σε υποκατάστημα των ελληνικών ταχυδρομείων στο Διακοπτό την 1η Απριλίου του 2020 με λεία 21.000 ευρώ σε μετρητά και γραμματόσημα αξίας 2.500 ευρώ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα