ΠΝΠΠ: Ο Χαράλαμπος Γώγος… προς το παρόν «διοικητής»

05.09.2020 / 8:01
Gogos

Σε διαδικασία αναζήτησης νέου διοικητή βρίσκεται πλέον το υπουργείο Υγείας για λογαριασμό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Έγινε γνωστό-από ανεπίσημες πηγές, αφού για κάποιο λόγο το υπουργείο τηρεί τακτική σιωπής γύρω από το θέμα-ότι έγινε δεκτή η παραίτηση που είχε υποβάλει η Παναγούλα Μαμμή, είτε με δική της πρωτοβουλία, είτε επειδή τής ζητήθηκε.
Η παραίτηση, όπως όλα δείχνουν, πρέπει να υποβλήθηκε ήδη με το ξεκίνημα της περασμένης εβδομάδας, σε συνάντηση που είχε η κυρία Μαμμή με τα ηγετικά κλιμάκια του υπουργείου στην Αθήνα. Είχε προηγηθεί ο θόρυβος που προκλήθηκε από την πρωτοβουλία της να ζητήσει υπηρεσιακές εξηγήσεις από τους καθηγητές Γώγο-Βελισσάρη, για κατά την κρίση της υπέρβαση δικαιοδοσιών που τους καταλόγισε, μαθαίνοντας ότι επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Πατρέων για τα ζητήματα του κορωνοϊού.
Προς το παρόν, η διοίκηση του νοσοκομείου θα ασκείται ως προς το ιατρικό σκέλος από τον διευθυντή του ιατρικού τμήματος, δηλαδή τον καθηγητή Χαράλαμπο Γώγο, ενώ για τα διοικητικά θέματα υπάρχει αρμόδιος διευθυντής. Υποδιοικητής, ως γνωστόν, δεν υπάρχει. Κάλυψη βέβαια στις ανάγκες παρέχει η διοίκηση της 6ης ΥΠΕ για ό, τι χρειαστεί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα