ΠΑΤΡΑ: Τραγική κατάληξη για δύο άτομα στο Νοσοκομείο Ρίου

02.08.2020 / 6:08
2869665
Τραγική κατάληξη είχε ο 41χρονος Γιάννης Τσιλίκας από τον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας που τον δάγκωσε φίδι. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως, το θύμα βρίσκονταν μαζί με συγγενικό του πρόσωπο σε αγροτική έκταση στην περιοχή Αμοργιανοί, όταν δέχτηκε το θανατηφόρο δάγκωμα το φιδιού.
Αμέσως μεταφέρθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο και έχοντας χάσει τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων, όπου παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που εφημέρευε δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. Ο νεκρός μεταφέρθηκε στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Αγρινίου. Η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, για νεκροψία-νεκροτομή, ώστε να διερευνηθεί η ακριβής αιτία του θανάτου του.
Ηταν συνεργάτης του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Θάνου Μωραΐτης ο οποίος εξέφρασε την οδύνη του για τον χαμό του στενού φίλου και συνεργάτη του.
ΑΠΕΒΙΩΣΕ 48ΧΡΟΝΗ
Εχασε τη ζωή της τελικά η 48χρονη από το Αγρίνιο που είχε διασωληνωθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.
Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί από τους οικείους της στα σκαλοπάτια του σπιτιού της σε άσχημη κατάσταση.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στην Πάτρα, όπου δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.
Τα αίτια του θανάτου της θα εξακριβωθούν από τη νεκροψία – νεκροτομή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα