Παρασκευή Κερασιώτη: Η 18χρονη τσιγγάνα από την Αχαΐα στο GNTM που ενθουσίασε τους κριτές

09.09.2020 / 8:07
paraskevi-kerasioti-gntm-1200x720-1

Στη χθεσινή οντισιόν, μια κοπέλα που κέρδισε τις εντυπώσεις και τον θαυμασμό των κριτών ήταν και η 18χρονη Παρασκευή Κερασιώτη, από την Πάτρα, που αποκάλυψε πως είναι Τσιγγάνα και θέλησε να στείλει ένα μήνυμα στο κοινό.

«Εχω βιώσει ρατσισμό λόγω της καταγωγής μου, ακόμη και στο σχολείο, όταν ήμουν πιο μικρή, μπορεί να με κοίταγαν κάπως τα παιδιά, μπορεί να μην έπαιζαν μαζί μου. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνουν αυτό. Ολοι είμαστε άνθρωποι και όλοι είμαστε διαφορετικοί», είπε η 18χρονη Παρασκευή.

Οπως είπε, στο παρελθόν έχει ζήσει σε καταυλισμό με την οικογένειά της, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει πολύ. Ζει πλέον σε σπίτι, ενώ το στερεότυπο πως οι Τσιγγάνες παντρεύονται μικρές, δεν ισχύει.

Η Ζενεβιέβ την παρομοίασε με την Ποκαχόντας
Οι κριτές, βλέποντάς την, εντυπωσιάστηκαν με την εξωτική ομορφιά της και τα υπέροχα μαλλιά της, όπως είπαν, με τη Ζενεβιέβ να λέει πως μοιάζει με την Ποκαχόντας. Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά θέλησε να τη βοηθήσει να περπατήσει σωστά και σηκώθηκε από τη θέση της και έκανε πασαρέλα για να τονώσει την αυτοπεποίθησή της.

Η 18χρονη τους είπε ότι θέλει να περάσει ένα μήνυμα: «Είμαι Τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Οταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό. Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις Τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό».
Η 18χρονη Τσιγγάνα δέχθηκε στη συνέχεια τα θετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής και της χάρισαν τελικά τέσσερα «ναι», περνώντας την στην επόμενη φάση.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα