Παναχαϊκή: Κλειδώνει η συμφωνία ΠΑΕ και ερασιτεχνικής για σύμβαση 6 ετών για την Αγυιά

20.09.2020 / 11:31
agyia-ghpedo

Θέμα ημερών είναι να πέσουν οι υπογραφές και να ανακοινωθεί η νέα συμφωνία ΠΑΕ και ερασιτεχνικής Παναχαϊκής για την χρήση του γηπέδου της Αγυιάς. Οι δυο πλευρές καταλήγουν σε οριστική συμφωνία αφού το θέμα χειρίζονται οι νομικοί σύμβουλοι της κάθε πλευράς και εκτός απροόπτου την επόμενη εβδομάδα θα υπογραφεί η νέα σύμβαση. Η συμφωνία κλειδώνει για σύμβαση έξι ετών, αφού η ΠΑΕ αποδέχεται την πρόταση της ερασιτεχνικής ενώ το μηνιαίο πάγιο που θα καταβάλει η ΠΑΕ στην ερασιτεχνική θα είναι 3500 ευρώ. Όμως θα υπάρχει όρος στην σύμβαση, ότι σε περίπτωση ανόδου στην Σούπερ Λιγκ το ποσό θα διαπραγματευτεί εκ νέου, αφού η ΠΑΕ θα έχει μεγαλύτερα έσοδα. Το σημαντικό είναι ότι η συμφωνία είναι δεδομένη και οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν ενωμένες για την επίτευξη του φετινού στόχου.

Εργασίες και μεγάλες βελτιώσεις στην Αγυιά που αλλάζει όψη

Ο Γιώργος Μπάρλος έχει ξεκινήσει ήδη εργασίες στο γήπεδο της Αγυιάς όπου θα γίνουν σημαντικές βελτιώσεις στα δημοσιογραφικά θεωρεία και στα αποδυτήρια του γηπέδου. Τις τελευταίες ημέρες έχουν μπει στο γήπεδο συνεργεία που καθημερινά δουλεύουν, ώστε να αλλάξει όψη το γήπεδο της Αγυιάς. Έγινε βάψιμο στα πάγκους των ομάδων, ενώ θα βαφτούν εξωτερικά με κόκκινο χρώμα όλα τα δημοσιογραφικά θεωρεία που θα γίνουν καινούρια. Θα φύγουν όλες οι παλιές πόρτες και θα αντικατασταθούν από καινούριες στα θεωρεία, θα αλλαχθούν όσα παράθυρα έχουν πρόβλημα.

Ο  Γιώργος Μπάρλος ζήτησε από τον εργολάβο να αποκατασταθεί και το πρόβλημα στην οροφή των δημοσιογραφικών θεωρείων ώστε να μην στάζουν, ενώ η ΠΑΕ θα μεριμνήσει να παρέχουν όλες τις ανέσεις με ίντερνετ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εκπροσώπων του Τύπου. Θα αλλάξει εντελώς η εικόνα των θεωρείων ενώ ήδη έχει αλλάξει η φυσούνα του γηπέδου. Παράλληλα, θα γίνουν δυο νέες μεταλλικές κατασκευές για την είσοδο των ομάδων που θα βγαίνει η κάθε μία ξεχωριστά και θα συναντούνται στην αρχή της φυσούνας για να μπουν μαζί στον αγωνιστικό χώρο. Εντυπωσιακές αλλαγές όμως και στον χώρο των αποδυτηρίων, αφού εκτός από το βάψιμο θα γίνουν και άλλες εργασίες. Ήδη οι ξυλουργοί τοποθετούν νέα ντουλάπια σουπερ λουξ στα αποδυτήρια και των δυο ομάδων ώστε να θυμίζουν αποδυτήρια μεγάλης ομάδας. Κάθε παίκτης θα έχει την θέση του για τα ρούχα του, για την τσάντα του, για τα παπούτσια του, αλλά και ατομική πρίζα για το τηλέφωνο του! Καθημερινά δουλεύουν πάνω από 14 άτομα στο γήπεδο, ενώ οι βελτιώσεις και οι αλλαγές σε δημοσιογραφικά θεωρεία και αποδυτήρια θα στοιχίσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ στον Γιώργο Μπάρλο.

Ήρθαν οι μπλε κάρτες και τα δικαιολογητικά Τσερούτι και Μπάτροβιτς

Στην ΕΠΟ βρίσκονται από την Τετάρτη οι μπλε κάρτες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά του Μάουρο Τσερούτι και του Βέλικο Μπάτροβιτς που εστάλησαν από τις Ομοσπονδίες της Αργεντινής και της Βουλγαρίας αντίστοιχα. Τα δελτία αναμένεται να εκδοθούν την επόμενη εβδομάδα αφού θα πρέπει να γίνει η διαδικασία με το σύστημα TMC για να είναι όλα νόμιμα. Όμως από φέτος αλλάζει και η έκδοση δελτίων για τους Έλληνες παίκτες και η ΠΑΕ θα πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία με το σύστημα DTMS για να πάρει τα δελτία των Ελλήνων παικτών που απέκτησε στην μεταγραφική περίοδο.

 Ο τερματοφύλακας Μάκης Τσεκούρας παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟ Βάρδας και ακολουθούν και άλλοι νεαροί για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους. Παρελθόν από την Παναχαϊκή είναι ο Ιάσονας Σταυρόπουλος, που θα μείνει ελεύθερος, ενώ δανεικοί σε ομάδες Football league και Γ εθνικής πιθανότατα θα παραχωρηθούν οι Τσότρας, Καλαμπόκας, Αγκαράι και Λιμάτσι. Ο τελευταίος δεν έχει υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο και θα παραχωρηθεί πιθανότατα σε ομάδα Γ εθνικής.

 Προχωρημένες συζητήσεις με εταιρία για χορηγός στην φανέλα

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με μεγάλη γνωστή εταιρία πανελλαδικά για να γίνει ο κεντρικός χορηγός στην φανέλα της ομάδας την νέα περίοδο. Οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο και οι δυο πλευρές είναι κοντά στο οριστικό deal. Όμως τις τελευταίες ημέρες έχουν πυκνώσει οι επαφές και με εταιρίες στην Πάτρα και από Κυριακή αναμένεται να ενταθούν αφού στην ΠΑΕ εκτιμούν ότι από την στιγμή που όλοι αναγνωρίζουν την φετινή προσπάθεια, θα υπάρξει χορηγική βοήθεια και από σημαντικές επιχειρήσεις της πόλης.

Έσκασαν χρέη 16.000 ευρώ τις τελευταίες ημέρες

Βραχνά αποτελούν, για τον Γιώργο Μπάρλο και τους συνεργάτες, του οι οφειλές που εμφανίζονται καθημερινώς και κανείς δεν γνώριζε. Τις τελευταίες ημέρες έσκασαν χρέη 16.000 ευρώ στην ΠΑΕ. Επιχειρήσεις της Πάτρας ζητούν 7.000 ευρώ συνολικά για οφειλές της Παναχαϊικής τα προηγούμενα χρόνια Η εταιρία που έκανε τα εργομετρικά τεστ στην ομάδα Κ19, το καλοκαίρι του 2018 απαιτεί με διαταγή πληρωμής ποσό 5.000 ευρώ, ενώ στο ποσό των 4.000 ευρώ ανέρχεται η απαίτηση ιδιοκτητών ακινήτων για ενοίκια που δεν έχουν πληρωθεί έως το τέλος του περσινού έτους. Ο νομικός σύμβουλος Κώστας Κρεμμύδας θα χειριστεί τα θέματα των οφειλών που έχουν προκύψει, ενώ έκανε πριν δυο μέρες την πρώτη επαφή με τον νομικό σύμβουλο της εταιρίας Γεννατά που έχει κάνει αγωγή διεκδικώντας ποσό 20.000 ευρώ από την ΠΑΕ, αφού δεν δόθηκαν τα χρήματα πέρυσι το καλοκαίρι για την επανασπορά του γηπέδου. Ο Κώστας Κρεμμύδας ζήτησε να ενημερωθεί εάν υπάρχει τιμολόγιο, ενώ ξεκαθάρισε ότι πρόθεση της ΠΑΕ είναι να βρεθεί συμβιβαστική λύση.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα