Πάτρα: Reunion για μαθητές του 31ου Δημοτικού Σχολείου μετά από 31 χρόνια!

09.08.2020 / 10:03
31 sxoleio

Ήταν μια βραδιά ξεχωριστή, συγκινητική, διασκεδαστική και γεμάτη γέλια και αναμνήσεις. Απόφοιτοι του 31ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας συναντήθηκαν στην Πλαζ 31 χρόνια μετά. Αφορμή στάθηκε μια παλιά φωτογραφία στο facebook ενός εκ των αποφοίτων του σχολείου και με τη βοήθεια των social media η συνάντηση δρομολογήθηκε και πραγματοποιήθηκε.
Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποιοι ήρθαν από το εξωτερικό για αυτή τη βραδιά. Από την Ολλανδία, αλλά και από το Ισραήλ καθώς και από Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας.
Οι παλιοί συμμαθητές ευχαριστήθηκαν ο ένας την παρέα του άλλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και αδημονούν για την επόμενη συνάντηση.
Στο reunion έδωσαν το παρών ο δημοσιογράφος Νίκος Γιαπρακάς, ο Σταύρος Αρβανίτης, ο Γιώργος Δημητριαδης, που ήρθε από την Ολλανδία, η Στέλλα Διονυσοπούλου, που ταξίδεψε στην Πάτρα από το Ισραήλ, ο Αρχιμανδρίτης Προκόπιος Κόρδας, ο Γιώργος Κούλης, ο Γρηγόρης Ζαχαράτος, η Χαρίκλεια Νασσιοπούλου, η Άρτεμις Ασλανίδη, ο Παναγιώτης Θεοδωρόπουλος, ο Γιάννης Κολαΐτης, ο Παναγιώτης Κοντογεωργόπουλος και ο Κώστας Χριστοδούλου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα