Πάτρα: Συννεφιά, άνεμοι και πτώση της θερμοκρασίας

27.09.2020 / 4:10
patras_2

Συννεφιά, δυνατοί άνεμοι και νέα πτώση της θερμοκρασίας θα είναι τα χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού στην Πάτρα.

Ειδικότερα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα επικρατήσει συννεφιά και θερμοκρασία από 18 έως 24 βαθμοί , ενώ οι άνεμοι θα φθάσουν ακόμη και τα 4 μποφόρ. Η υγρασία τις βραδινές ώρες θα “αγγίξει” το 80%

Αναλυτικότερα, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ηπειρωτικά και τις πρωινές ώρες στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, με τοπικές βροχές στα δυτικά και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 22 βαθμούς), 16 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 14 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 19 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 19 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο αρχικά από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου γρήγορα θα στραφούν σε νότιους ασθενείς έως σχεδόν μέτριους 3-4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νότιους μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους 5 μποφόρ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα