Πάτρα: Συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη -Από σήμερα η δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων

07.09.2020 / 7:38
stelios-kazantzidis-1508x706_c

Με μία συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη, η οποία είναι ενταγμένη στην ενότητα « Τα σχήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού Παρουσιάζουν», συνεχίζονται στις 9.30 το βράδυ της Τετάρτης 9 Σεπτεμβρίου, στο προαύλιο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος», οι εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας .

Τίτλος της συναυλίας, την οποία διοργανώνει η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων, με την συμμετοχή του Λάμπρου Καρελά,  «Μαζί… θα ζήσουμε».

Η συνεργασία του Στέλιου Καζαντζίδη με κορυφαίους συνθέτες και στιχουργούς αλλά και η προσωπική του δημιουργία βρίσκονται στο επίκεντρο της θεματολογίας των τραγουδιών που θα ακουστούν.

Η Ορχήστρα του Χορευτικού Τμήματος ιδρύθηκε το 2015 και αποτελείται από μέλη του χορευτικού, τα οποία έπαιζαν μουσικά όργανα  αλλά και μουσικούς που θέλουν να συμμετέχουν και να εκφραστούν μέσα από την  ερασιτεχνική δημιουργία. Την Ορχήστρα απαρτίζουν δεκαοχτώ  όργανα και πολλές φωνές , έχοντας διαμορφώσει ένα σύνολο 25 ατόμων.

Υπεύθυνη και μαέστρος είναι η Αψώμοτου Δήμητρα, καθηγήτρια στο μουσικό σχολείο.

Λάμπρος Καρελάς

 Ο Λάμπρος Καρελάς γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, εντάχθηκε σε καλλιτεχνικές ομάδες που δρούσαν εντός και εκτός Πανεπιστημίου, φτιάχνοντας ουσιαστικά και τον πρώτο πυρήνα του συγκροτήματος” ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ” .

 

 

 

Συντελεστές της παράστασης – συναυλίας είναι:

Μαέστρος: Δήμητρα Αψόμωτου

Πρώτο Μπουζούκι: Παναγιώτου Χρήστος

Δεύτερα Μπουζούκια: Παπαδόπουλος Σωτήρης

Φωτόπουλος Θεόδωρος

Βιολί: Σενίχ Ούνδεγερ

Ακκορντεόν: Μπασιλάρης Παναγιώτης

Μπάσο: Αρτέμης Μπεκρόπουλος

Πλήκτρα: Ηλιόπουλος Γιώργος

Ηλεκτρική κιθάρα: Θανάσης Αβραμόπουλος

Ακουστικές κιθάρες: Μιχαλόπουλος Γεώργιος

Αντωνάτος Κωνσταντίνος

Μπάσης Αντώνης

Φλάουτο: Σκέντζος Τάσος

1.Ντραμς: Αδαμόπουλος Γεώργιος

2.Κρουστά: Νίκος Παπαδημητρόπουλος

 

Φωνές:  Λάμπρος Καρελάς

Τσάντας Κώστας

Ζιάκου Ιωάννα

Γασπαρινάτου Μαρουτσέλα

Φωνητικό σύνολο: «ΚΑΝΤΑΔΟΡΟΙ» του συλλόγου των εν Πάτραις Λευκαδίων

Χορεύουν τα μέλη του Χορευτικού Τμήματος Π.Ο. Δήμου Πάτρας (Λεφτέρης Κάρνος, Βασίλης Δημητρακόπουλος, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, Φώτης Ζωγράφος, Δημητρόπουλος Ραφαήλ, Βασίλης Κοριτζέλης, Ναταλία Καλού, Μαρία Κομπατσιάρη, Όλγα Τσοκανά, Ράνια Θεοδωσοπούλου, Μαριάνθη Βασιλοπούλου, Ανδριάνα Παναγοπούλου

Γενική επιμέλεια – Χορογραφίες : Χρήστος Γιαννόπουλος

 

ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η δωρεάν διάθεση των εισιτηρίων της συναυλίας πραγματοποιείται σήμερα (Δευτέρα) 7 Σεπτεμβρίου, στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι.

Από τον Πολιτιστικό Οργανισμό υπενθυμίζεται ότι λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων και για την προστασία του κοινού επιβάλλεται η έγκαιρη προσέλευση. Οι θεατές θα πρέπει να έχουν μαζί τους και μάσκα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα