Πάτρα: Συναγερμός λόγω των φοιτητών! Το βάρος των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων στους νέους

11.09.2020 / 4:41
sinostismos_bar

Αποφασισμένη είναι η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στην Πάτρα να σταματήσει κάθε διοργάνωση που να αφορά συγκέντρωση ή πάρτι σε κοινόχρηστους χώρους, από πλευράς νεολαίας, με την επιστροφή των φοιτητών στη βάση τους. Είναι γεγονός ότι τις τελευταίες δέκα ημέρες η Πάτρα έχει ξεκινήσει να γεμίζει και πάλι από κόσμο, με αρκετούς φοιτητές να επιστρέφουν (όχι βέβαια όλοι) και άλλους πρωτοετείς να ψάχνουν σπίτι για να εγκατασταθούν.

Η επιστροφή των φοιτητών στην Πάτρα, έστω και ένας μέρος αυτών, κυρίως όσων σπουδάζουν σε σχολές που απαιτούν μία φυσική παρουσία, έχει σημάνει τον συναγερμό στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ..

Στόχος είναι η τήρηση των μέτρων, σε κάθε επίπεδο, έτσι ώστε να μην καταρρακωθεί όλη αυτή η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με τον περιορισμό της διασποράς στην περιοχή και την παραμονή της πορείας του ιού σε ένα σταθερό επίπεδο ύφεσης και όχι αύξησης, όπως παρατηρούμε σε άλλες πόλεις.

Έτσι για την επίτευξη του στόχου αυτού η ΕΛ.ΑΣ. θα αυξήσει ακόμα περισσότερο τις περιπολίες της, αυτή τη φορά όχι μόνο σε καταστήματα εστίασης (η πλειοψηφία των οποίων έχει συμμορφωθεί με τα μέτρα), αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους που ενδεχομένως να παρατηρούνται συνωστισμοί.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με κύκλους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή τη φορά να γίνουν άναρχα πάρτι σε σπίτια ή και σε κοινόχρηστους χώρους στα οποία δεν τηρούνται τα μέτρα, ούτε οι αποστάσεις ασφαλείας, σαν και αυτά που είχαν γίνει στην αρχή του καλοκαιριού.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα