Πάτρα: Πώς έγινε το τραγικό συμβάν στο Στάδιο με τον συμβασιούχο εργαζόμενο

23.09.2020 / 17:51
γκο-25-13

Ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ του θανάτου του εργαζόμενου συμβασιούχου του Δήμου,  οι υπάλληλοι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου.

Ο Παναγιώτης Τασακόπουλος χάθηκε μπροστά στα μάτια τους μέσα σε λίγα λεπτά. Ο άτυχος άνδρας εργαζόταν στη Διεύθυνση Αρχιτεκτονικής Υπηρεσίας του Δήμου Πατρέων, με σύμβαση από πρόγραμμα του ΟΑΕΔ.

Ήταν ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα. Μόλις είχε πάρει μετάθεση με εντολή της υπηρεσίας του για να πάει στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο και να βοηθήσει εκεί με τις γνώσεις που είχε πάνω στο αντικείμενό του.

Ο άτυχος άνδρας καθόταν σε αίθουσα του Σταδίου περιμένοντας τις εντολές από τους προϊσταμένους για το τι θα αναλάβει ακριβώς και τι θα κάνει.

«Ήταν η πρώτη μέρα που είχε έρθει για δουλειά μας, δεν γνωρίζαμε καν το όνομά του» μας λέει ο Βασίλης Ζώτος ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του Σταδίου. Ξαφνικά ο άνδρας σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως συνάδελφοι του και υπάλληλοι του Σταδίου έτρεξαν να βοηθήσουν. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που ήταν ακριβώς από έξω από το Στάδιο, ενώ σχεδόν την ίδια ώρα έφτασε ο δικυκλιστής του ΕΚΑΒ και μετά η κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ επανδρωμένη και με γιατρό.

«Τους ρωτήσαμε αν ήθελαν κάποιον από τους δικούς μας απινιδωτές» λέει ο κ. Ζώτος. «Μας το αρνήθηκαν γιατί όπως μας είπαν έχουν τους δικούς τους και στη συνέχεια μας έδωσαν εντολή να περάσουμε έξω, όπως και έγινε”.

Αμέσως μετά ο άνδρας διακομίστηκε με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Οι προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ και του γιατρού για να τον κρατήσουν στη ζωή ήταν υπεράνθρωπες.

“Ο άνθρωπος δεν είχε τις αισθήσεις του, όμως πρέπει να ήταν ακόμα ζωντανός όταν έφυγε από εδώ. Μετά από λίγη ώρα μάθαμε ότι κατέληξε.  Ήταν τραγικό αυτό που συνέβη».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα