Πάτρα: Πιάστηκαν οι δράστες που λήστεψαν και δολοφόνησαν τον 88χρονο στο Μιντιλόγλι

05.10.2020 / 17:03
gko-1-25

Τέσσερις είναι τελικά οι δράστες της δολοφονίας του ηλικιωμένου που μαρτύρησε στα χέρια τους μέσα στο σπίτι του στο Μιντιλόγλι, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και λίγες ημέρες μετά εξέπνευσε.

Ο άτυχος άνδρας παρέμενε επί 12 ώρες  χτυπημένος κι αβοήθητος από την επίθεση που δέστηκε από τουτς ληστές μέσα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες μπήκαν στο σπίτι του μετά τις 11  το βράδυ, του Σαββάτου της 19ης Σεπτεμβρίου και τον χτυπούσαν συνέχεια προκειμένοπυ να του αποσπάσουν χρήματα

Τον άτυχο άνδρα βρήκε σε κακή κατάσταση την άλλη μέρα το πρωί η οικιακή βοηθός, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να διακομιστεί στο νοσοκομειο και να περιποιηθούν τα τραύματά του.

Από τους τέσσερις συλληφθέντες οι οποίοι κρατούνται στην Ασφάλεια Πατρών οι τρείς φέρεται να έχουν ομολογήσει την πράξη τους. Γενετικό υλικό τους ενός από τους τρεις δράστες, βρέθηκε στα κλειδιά του ηλικιωμένου

Ο άτυχος 88χρονος εξέπνευσε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο, όπυ νοσηλευόταν,  στις 29 Σεπτεμβρίου 

Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διά θλώντος οργάνου προκληθείσες – ενεργητική πλήξη. Αυτή ήταν η αιτία θανάτου του, σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Τσιόλα που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή.

Ο ηλικιωμένος, φαίνεται καθαρά, από το ιατροδικαστικό πόρισμα “έσβησε” από τα ισχυρά χτυπήματα που δέχθηκε από τους ληστές. Από τα χτυπήματα που δέχθηκε ο άτυχος άνδρας, πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση ανθρωποκτονίας από πρόθεση και ληστεία μετά φόνου. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα