Πάτρα: Περί της αξιοποίησης του Παμπελοποννησιακού Σταδίου

15.08.2020 / 8:56
pampeloponisiako

Ως «τη σημαντικότερη-αναγνώριση του υψηλού επιπέδου αθλητικών υπηρεσιών, που παρέχει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο» χαρακτηρίζει ο Δήμος Πατρέων το γεγονός ότι η ΟΥΕΦΑ, το συμπεριέλαβε στα γήπεδα που θα χρησιμοποιηθούν λόγω κορωνοϊού, ως ουδέτερα, για το Europa League και το Champions League.
«Τη δυνατότητα αυτής της επιλογής, που έγινε μετά από πρόταση της ΕΠΣΑ και της ΕΠΟ, έδωσε ο νέος, υπερσύγχρονος χλοοτάπητας του Σταδίου, αλλά και τα γενικότερα έργα εκσυγχρονισμού που έχουν γίνει τα τελευταία πέντε χρόνια», αναφέρει η Μαιζώνος σε ανακοίνωση της.
Σωστά, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι οι πρώτες βάσεις γι’ αυτό μπήκαν ότα νη Πάτρα επιλέχθηκε ως (ολυμπιακή) πόλη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 και ότι στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, που διαμορφώθηκε αναλόγως, έγιναν ποδοσφαιρικοί αγώνες στο πλαίσιο του ολυμπιακού τουρνουά.
Και για την ιστορία, να σημειωθεί ότι καθοριστικό ρόλο γι’ αυτό είχε παίξει ο Ανδρέας Φούρας, ως υφυπουργός Αθλητισμού. Όσο για τη στάση που είχαν κρατήσει τότε ΚΚΕ και η προσκείμενη σ’ αυτό δημοτική παράταξη του, ας το αφήσουμε καλύτερα…

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα