Πάτρα: Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς

12.08.2020 / 6:22
3581369

Από την Πέμπτη 13 Αυγούστου ως και το Σάββατο 15 Αυγούστου, πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως Θεοτόκου Οβρυάς.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.45μ.μ–1:00 π.μ.: ΙΕΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ-ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ. Της ακολουθίας του Επιταφίου θα προστή ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Συμεών Χατζής, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Γηροκομείου Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

8.00-9.30 π.μ.: Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ- ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ και τοποθέτησις αυτής εις τα προπύλαια του Ναού για διευκόλυνση του προσκυνήματος των ευλαβών Χριστιανών.
7.00-9.00 μ.μ.: ΜΕΓΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΜΕΤ’ ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑΣ ΚΑΙ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ. Θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Κωτσάκης, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Ομπλού.
9.45μ.μ.–1:00 π.μ.: Α΄ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ –ΜΙΚΡΑ ΑΓΡΥΠΝΙΑ. Θα ιερουργήση ο Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος προϊστάμενος του Ιερού Ναού.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

7.30-10.00 π.μ.: Β΄ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΑ Θ. ΚΗΡΥΓΜΑΤΟΣ. Θα ιερουργήσει ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος.
7.00 μ.μ.: ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΟΣ ΜΕΘΕΟΡΤΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ.Θα προστή και θα ομιλήση ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος Σωτηρόπουλος, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου και Αρχιερατικός Επίτροπος Μόβρης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα