Πάτρα: Πανηγυρίζει η ενορία της Αγίας Σοφίας

15.09.2020 / 17:54
gko-27

H πολυπληθής ενορία της Αγίας Σοφίας Πατρών θα πανηγυρίσει την Τετάρτη & την Πέμπτη 17/9/2020 με τη δέουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα αλλά και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας κατά της covid-19.

O εορτασμός θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τετάρτης με την λιτανευτική έξοδο και τοποθέτηση της εικόνας της Αγίας Σοφίας στην είσοδο του ναού για προσκύνημα ενώ στις 7 το απόγευμα θα τελεστεί ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας χοροστατούντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Θ’ ακολουθήσει στις 10 το βράδυ ιερά αγρυπνία όπου θα προεξάρχει ο αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος, Πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Πατρών.

Ο Μητροπολίτης κ.κ. Χρυσόστομος θα είναι στο ναό της Αγ. Σοφίας και ανήμερα, την Πέμπτη 17/9 το πρωί όπου και θα κηρύξει το Θείο λόγο ενώ στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης θα ψαλεί μεθεόρτιος εσπερινός όπου θα ιερουργήσει ο αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κωτσάκης, ηγούμενος της ιεράς μονής Ομπλού.

Να προσθέσουμε πως μαζί με την Αγία Σοφία η εκκλησία μας τιμά και τη μνήμη της Πίστης, της Αγάπης και της Ελπίδας που ήταν οι κόρες της Αγ. Σοφίας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα