Πάτρα: Πάνω από 70 μαθητές σε καραντίνα στο 2ο Λύκειο μετά το κρούσμα καθηγητή- Σε κατ’ οίκον περιορισμό μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου

16.10.2020 / 4:22
3591129

Η λειτουργία τριών τμημάτων αναστέλλεται μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου στο 2ο Γενικό Λύκειο της Πάτρας, μετά από επιβεβαιωμένο κρούσμα σε καθηγητή του σχολείου.

Οι μαθητές των τμημάτων Β1, Β2 και Β3 θα πρέπει να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό

Στο σχολικό κτίριο έγινε απολύμανση των χώρων.

Η Διεύθυνση του Λυκείου ενημέρωσε τους γονείς των μαθητών και προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

Αναστολή δια ζώσης διδασκαλίας για τα τμήματα Β1, Β2 και Β3.

Αγαπητοί κηδεμόνες των μαθητών μας

Σας ενημερώνουμε ότι μετά την εμφάνιση σήμερα 15-10-2020, επιβεβαιωμένου κρούσματος covid19 σε εκπαιδευτικό του Σχολείου μας, έγιναν οι εξής προβλεπόμενες ενέργειες:

Ενημερώθηκαν όπως προβλέπεται ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας του Ν. Αχαΐας, και η Πολιτική Προστασία.

Κλήθηκε η υπεύθυνη υπηρεσία του Δήμου Πατρέων και έγινε απολύμανση των  χώρων του κτιρίου.

Με απόφαση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης αναστέλλεται η δια ζώσης διδασκαλία για τα τμήματα Β1, Β2 και Β3. Οι μαθητές των τριών τμημάτων αυτών θα πρέπει να μείνουν σε κατ’ οίκον περιορισμό (καραντίνα) μέχρι και τις 28 Οκτωβρίου και να επανέλθουν στο Σχολείο στις 29 Οκτωβρίου, ημέρα Πέμπτη. Τα τμήματα Β1, Β2 και Β3 μπαίνουν από αύριο σε τηλεκπαίδευση, θα συνδέονται δηλαδή με τον αντίστοιχο καθηγητή, μέσω της εφαρμογής Webex, σύμφωνα με το ωράριο και το πρόγραμμα του Σχολείου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα