Πάτρα: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

09.10.2020 / 8:36
Κ.πελετιδης

Η ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων: Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, απέστειλε την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου, στον Διοικητή 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη επιστολή, με την οποία ζητούσε την οργάνωση σύσκεψης για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος, ανέφερε συγκεκριμένα τα εξής:

«Κύριε Διοικητή,

Θα σας παρακαλούσα να οργανώσετε σύσκεψη ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών, πάνω στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως φαίνεται, τα σχολεία και οι εργασιακοί χώροι θα έχουν αυξανόμενα κρούσματα. Τα υγειονομικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται, σε πολλές περιπτώσεις, έχουν ανάγκη βελτιώσεων ή τροποποιήσεων.

Για παράδειγμα, κατά την άποψή μας, ο τρόπος αντιμετώπισης κρουσμάτων στα σχολεία από τον ΕΟΔΥ δεν είναι ο καλύτερος και αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος».

Μετά από την παρέμβαση του Δημάρχου,  σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιείται σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή του Αντιπρόεδρου του ΕΟΔΥ, καθηγητή Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και λοιμωξιολόγου, Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, της Αντιδημάρχου Βίβιαν Σαμούρη και εκπροσώπων της Περιφέρειας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα