Πάτρα: Μηνιαίες κάρτες απεριόριστων διαδρομών για τη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Καμίνια

12.10.2020 / 17:04
gko-1-97

Χρήσιμη και εποικοδομητική ήταν η συνάντηση που έγινε μεταξύ του προϊσταμένου της ΟΣΕ γραμμής Πατρών και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων Ροϊτίκων. Μονοδενδρίου, Βραχνεΐκων & Καμινίων με θέμα τον Προαστιακό.

Η συνάντηση έγινε στο πρώην δημαρχείο Βραχνεϊκών παρουσία και της Αντιδημάρχου κα. Τογιοπούλου. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση ο διαχειριστής της ομάδας Φίλων Προαστιακού Πάτρας, Βασίλης Γκλαβάς:

“Ενημερωθήκαμε από τον προϊστάμενο γραμμής του ΟΣΕ για όλες τις εκρεμμότητες περιφράξεις, άρση της βραδυπορίας και επισκευή της γραμμής ώστε το τραίνο να φτάσει και πιο κάτω.

Επίσης μας ενημέρωσε ότι στην επερχόμενη εργολαβία για την συντήρηση της γραμμής Πατρών – Πύργου θα προτείνει και κάποιο σιδηροδρομικό έργο στην περιοχή της Πειραϊκής Πατραϊκής ώστε να είναι πιο εφικτό ο στόχος για την Αχαγιά.

Με τη σειρά οι πρόεδροι ενημέρωσαν τα προβλήματα και δεν είναι άλλο από την κατασκευή στάσεων σε Μονοδένδρι και Ροΐτικα και θέση Σκάγια και βραδινά δρομολόγια τα οποία αυτά έχει ευθύνη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Από πλευράς μου έθεσα την επικινδυνότητα της πλατφόρμας των Βραχνεΐκων, τη στάση στη θέση Ελ. Βενιζέλου και την πολυπλοκότητα της συνδυασμένης υπηρεσίας προς την ΒΙ.ΠΕ λόγω της απόστασης.

Επίσης ενημέρωσα ότι το μεγαλύτερο κίνητρο για να κατέβει ο κόσμος στις στάσεις είναι οι μηνιαίες κάρτες απεριορίστων διαδρομών που θα βγουν τον άλλο μήνα εκτός απρόοπτου”.

Και καταλήγει στην ανάρτηση του ο κ. Γκλαβάς: “Αν ο κόσμος δεν το στηρίξει θα κοπεί. Αυτό είναι τετελεσμένο. Όταν βγουν οι κάρτες απεριορίστων βάλτε πλάτη”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα