Πάτρα: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη για το πρόγραμμά “Γέφυρα”

15.09.2020 / 19:33
γκο-5

Το Επιμελητήριο Αχαΐας και ο Δικηγορικός Σύλλογος Πατρών στο πλαίσιο ενημέρωσης για το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ, πραγματοποίησαν με μεγάλη επιτυχία τηλεδιάσκεψη με θέμα: «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.

Ποιοι οι δικαιούχοι & πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών» την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 20.30-21.30 με Κεντρικό ομιλητή τον κο  Φώτη Κουρμούση Ειδικό Γραμματέα Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους, του Υπουργείου Οικονομικών.

Κατά την εκδήλωση ο κος Κουρμούσης έκανε μία ενημέρωση σχετικά με το πρόγραμμα, τον σκοπό, τις προυποθέσεις, τους δικαιούχους και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα, να αναφέρουν και να αναλύσουν  ειδικές και εξειδικευμένες περιπτώσεις.

Οι δυνητικοί δικαιούχοι είχαν με αυτό τον τρόπο την δυνατότητα να ενημερωθούν άμεσα και να συγκεκριμενοποιήσουν θέματα τα οποία τους προβληματίζουν. Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ αναφέρεται στη ρύθμιση & επιδότηση δανείων 1ης κατοικίας όσων επλήγησαν οικονομικά από τον COVID-19. Το πρόγραμμα αφορά στην κρατική επιδότηση των δανείων που βαρύνουν και απειλούν την κύρια κατοικία.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαίας κος Πλάτων Μαρλαφέκας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών επίσης ενημέρωσαν συνοπτικά τον Ειδικό Γραμματέα για τα  προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μέλη τους μετά την πανδημία και έθεσαν επίσης σχετικές ερωτήσεις.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα