Πάτρα: Μέλη του Συλλόγου ΆΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας… επί σκηνής!

13.09.2020 / 8:12
alma-zois-2

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του π.Νοσοκομείου η παράσταση RASY 74.135,σε κείμενο και σκηνοθεσία Μάρως Γαλάνη, Χορογράφου–Πανεπιστημιακού στο ΤΕπΕΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών. Στην παράσταση αυτή που υλοποιείται στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας έλαβαν μέρος με τη μορφή project, μέλη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».
Πρόκειται για παράσταση θεατρικού έργου, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται μαζί με το θεατρικό κείμενο και θέατρο ντοκουμέντο, που συντίθεται στη διάρκεια χοροθεραπευτικών συναντήσεων με την «Ομάδα γυναικών – ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας».
H υπόθεση πραγματεύεται την ιστορία δύο γυναικών που συναντιούνται κάθε τρία χρόνια και παίζουν ένα παιχνίδι: ρωτά η μια απαντά η άλλη, ρωτά η δεύτερη, απαντά η πρώτη, κ.ο.κ. Αυστηροί κανόνες είναι η σειρά και η αλήθεια των απαντήσεων. Η μία γυναίκα είναι καρκινοπαθής, όμως όταν είναι έτοιμη να μιλήσει για τον καρκίνο της, η άλλη σπάει τους κανόνες και γι’ αυτό αποχωρεί. Απομένει μόνη η καρκινοπαθής γυναίκα σε ένα σπαρακτικό μονόλογο που αφορά στη μάχη της με τον Καρκίνο.
Με τη συμμετοχή τους σε αυτή την παράσταση, τα μέλη του Συλλόγου ήθελαν να βγάλουν από τα υπόγεια και το σκοτάδι τον καρκίνο του μαστού και να του δώσουν την θέση που τού αρμόζει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα