Πάτρα: Μάνα που πήγε στην κατάληψη κατά της μάσκας, διαγνώστηκε με κορωνοϊό- Σήμανε συναγερμός

15.09.2020 / 21:57
×ÅÉÑÏÕÑÃÉÊÇ ÌÁÓÊÁ ÃÁÍÔÉÁ

Η ζωή λένε δίνει πάντα, νωρίς ή αργά, τις απαντήσεις. Εν προκειμένω, έδωσε απάντηση σε μητέρα μαθητή που έχει ταχθεί κατά της μάσκας και συν τοις άλλοις είχε προσέλθει και σε σχολείο προκειμένου να στηρίξει την  κατάληψη κατά της μάσκας στην οποία όπως λένε οι πληροφορίες του dete.gr, συμμετείχε και το παιδί της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για  υπάλληλο νοσοκομείου της Πάτρας η οποία υπεβλήθη σε τεστ για κορωνοϊό (ήταν ασυμπτωματική) αλλά το αποτέλεσμα του τεστ βρήκε αφότου είχε πάει στο σχολείο, γεγονός που σήμανε συναγερμό και στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι να βγει το τεστ, στο οποίο υπεβλήθη αφότου επέστρεψε από άδεια στο πλαίσιο της διαδικασίας που ακολουθείται στα νοσηλευτικά ιδρύματα, είχε επαφές  εντός του νοσοκομείου ακόμη και με υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στη διοίκηση.

Τόσο οι επαφές εντός του νοσοκομείου όσο και οι επαφές στο σχολείο, έχουν προκαλέσει έντονη ανησυχία. Πέραν των άλλων, η συγκεκριμένη υπόθεση, ανοίγει κύκλο συζητήσεων σχετικά με το κίνημα κατά της μάσκας και τους οπαδούς του, ιδίως αυτούς που ισχυρίζονται μέσα στα άλλα και ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα