Πάτρα: Επιτέθηκε σε γυναίκα γιατί του κόρναρε – Έσπασε το τζάμι του ΙΧ της και την απείλησε, φωνάζοντας ότι είναι τρελός και κρατάει μαχαίρι

12.08.2020 / 9:13
xilodarmos-astinomikou

Περιστατικό που σε αφήνει άφωνο, διαδραματίστηκε, το απόγευμα της Τρίτης, στη ΝΕΟ Πατρών Αθηνών στο ύψος της Διγενή Ακρίτα. Όλα ξεκίνησαν από το Ρίο όταν συμπολίτισσα μας, κόρναρε σε άλλον οδηγό για να προσπεράσει… Αρχικά, η γυναίκα δεν είχε καταλάβει κάτι αλλά όταν τα δυο οχήματα σταμάτησαν στο κόκκινο φανάρι της Διγενή Ακρίτα, άρχισαν όλα.

Ο άνδρας οδηγός, περίπου 40 ετών, κατέβηκε από το αμάξι του, κατευθύνθηκε προς τη θέση του συνοδηγού στο αυτοκίνητο της γυναίκας, έριξε μπουνιά με ιδιαίτερη δύναμη στο τζάμι και το έσπασε, με τα γυαλιά να πέφτουν πάνω στην οδηγό. Στη συνέχεια, πήγε από την πλευρά της, την έπιασε από το λαιμό και την απειλούσε ότι έχει μαχαίρι, λέγοντας της, επίσης, ότι είναι τρελός. Η γυναίκα, παρότι σοκαρισμένη, προσπάθησε να τον ηρεμήσει, ζητώντας του συγνώμη που του κόρναρε.

Μετά από λίγα λεπτά, ο αφηνιασμένος άνδρας, φώναξε στην γυναίκα του να πάρει το αμάξι τους και να φύγει, ενώ ο ίδιος έφυγε πεζός στρίβοντας στην Κανελλοπούλου.

Η γυναίκα κάλεσε αμέσως την Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου καθώς δεν μπόρεσε να κρατήσει τις πινακίδες του άλλου αυτοκινήτου. Επίσης, μέσω του dete, απευθύνει έκκληση σε όλους όσους ήταν παρόντες στο περιστατικό, αν κάποιος μπόρεσε να κρατήσει τις πινακίδες να επικοινωνήσει με το Α’ Αστυνομικό τμήμα. Να σημειωθεί, ότι ήδη εξετάζονται οι κάμερες των καταστημάτων στην γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα