Πάτρα: Κουνιάδα, στην κηδεία του αδερφού της, απευθυνόμενη στη νύφη: «Εσύ τον έφαγες!»

09.08.2020 / 10:47
khdeia

Συνέβη πριν από μερικές ημέρες στην Πάτρα και προκάλεσε αίσθηση σε δεκάδες πολίτες που βρίσκονταν σε Ιερό Ναό προαστίου της πόλης, για να αποχαιρετήσουν συγγενικό και φιλικό τους πρόσωπο.
Μόλις ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία και ξεκίνησε ο κύκλος των συλλυπητηρίων προς τους συγγενείς, μια φωνή αναστάτωσε τα πάντα. «Τι κλαις; Εσύ τον πέθανες!», ακούστηκε να λέει μια κυρία… Όπως έγινε γνωστό αργότερα, επρόκειτο για την αδελφή του θανόντος και απευθυνόταν προς τη σύζυγό του, η οποία μαζί με τα παιδιά της, παρακολουθούσε εμβρόντητη το σκηνικό. Τελικά συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας κάλεσε την Άμεση Δράση, περιπολικό της οποίας έφτασε στο Κοιμητήριο και οι αστυνομικοί μερίμνησαν για τα περαιτέρω, ενώ, όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο θέμα αποτέλεσε αντικείμενο ευρείας συζήτησης.
Συλλήψεις, πάντως, δεν έγιναν από την Αστυνομία. Μια και δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις. Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που συμβαίνει σε κηδεία κάτι τέτοιο! Μέχρι και στα χέρια έχουν έρθει συγγενείς… στην κυριολεξία πάνω από το φέρετρο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα