Πάτρα: Και “έσπασαν” τα μέτρα για τον κορονοϊό και… έκαναν τσαμπουκά στους αστυνομικούς!

07.10.2020 / 16:07
gko-1-46

Γυρεύοντας για πρόστιμα αλλά και για συλλήψεις φαίνεται ότι πήγαιναν τρεις Πατρινοί, που βρέθηκαν μέσα σε κλαμπ της περιοχής, μετά τα μεσάνυχτα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο υπεύθυνος του καταστήματος και οι δύο θαμώνες που βρίσκονταν χωρίς να φορούν μάσκες και να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους στους αστυνομικούς που μπήκαν για έλεγχο.

Στο σημείο χρειάστηκε να πάει και δεύτερο περιπολικό με αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης ενώ κατά τη διάρκεια του επεισοδίου ο υπεύθυνος του καταστήματος άρχισε να συνεργάζεται με τους ένστολους.

Αυτό όμως δεν συνέβη με δύο από τους θαμώνες οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν κατά των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψής τους, πάλι αντιστάθηκαν ενώ κατηγορούνται οτι προκάλεσαν και μικροφθορές στο περιπολικό, μέσα στο οποίο τους έβαλαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Πρόκειται για δύο άνδρες ηλικίας 44 και 37 ετών, οι οποίοι αναμένεται να δικαστούν με την διαδικασία του Αυτοφώρου.

Το περιστατικό έγινε στις 12.40 μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ, καθώς και αναστολή λειτουργίας του μαγαζιού για 3 ημέρες.

Επιπλέον, στους δύο θαμώνες επιβλήθηκε πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα, για μη χρήση προστατευτικής μάσκας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα