Πάτρα: Κάλεσμα της «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του Σαββάτου

23.10.2020 / 6:26
Αντιπολεμικό-ν.Κ.Α.-1

Η ανακοίνωση:

Το σχέδιο προϋπολογισμού για το 2021 είναι αποκαλυπτικό για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης και του αστικού κόσμου. Πενταπλασιασμός των στρατιωτικών δαπανών για περισσότερα αεροπλάνα, φρεγάτες και καραβανάδες, την ίδια ώρα που μειώνονται οι δαπάνες για υγεία και παιδεία, και περισσεύουν οι δικαιολογίες ότι δεν επαρκούν τα χρήματα για προσλήψεις εκπαιδευτικών ή νοσηλευτικού προσωπικού.  
Προορίζουν μια ζωή για τη νεολαία όπου από τα 14 θα μπουζουριάζεται χωρίς λόγο, στα 18 θα παίρνει τον δρόμο για του παραλόγου την θητεία και από εκεί στον ΟΑΕΔ…  ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!
Επειδή όμως οι ανάγκες μας δεν ικανοποιούνται με βόμβες, πρέπει να φέρουμε τα πάνω κάτω! Οι ανάγκες μας μπροστά! Να παλέψουμε για μόρφωση, υγεία, ειρήνη και δημοκρατία σε σύγκρουση με την πολιτική του κεφαλαίου! Να χάσει πλούτο και δύναμη το κεφάλαιο για να ανασάνει ο λαός!
Πρώτο βήμα η αντιπολεμική πορεία στις 24/10 σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα που καλούν συλλογικότητες, οργανώσεις και κοινωνικοί φορείς κόντρα στην πολιτική της ξέφρενης κούρσας εξοπλισμών, των επικίνδυνων ανταγωνισμών και του ντυσίματος της νεολαίας στα χακί για περισσότερο χρόνο και ήδη από τα 18.  

Πάτρα: Κάλεσμα της «νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση» στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο του Σαββάτου 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα