Πάτρα: Ιχνηλάτηση των επαφών της μητέρας – κρούσμα κορωνοϊού, στο σχολείο του παιδιού της και στο νοσοκομείο που εργάζεται

16.09.2020 / 10:22
5056759

Αναστάτωση επικρατεί στο 2ο Λύκειο της Πάτρας, στο σχολείο δηλαδή που μητέρα υπάλληλος σε διοικητική θέση νοσοκομείου της περιοχής, γονέας μαθητή, βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η είδηση που ανέδειξε το dete.gr έχει αναστατώσει άπαντες στη σχολική κοινότητα.

Σύμφωνα τα όσα υποστηρίζουν οι άλλοι γονείς η μητέρα έχει έρθει σε επαφή με τουλάχιστον εφτά παιδιά, ορισμένα μάλιστα εκ των οποίων (όπως καταγγέλλουν πάντα οι γονείς), την ημέρα που είχε έρθει στο σχολείο, τα έβαλε στο αυτοκίνητο της για να τα πάει σπίτι.

Οι επαφές της μητέρας θα ινχηλατηθούν, ωστόσο, με βάση τα όσα υποστηρίζουν γονείς και μαθητές, είναι σίγουρο ότι υπάρχουν επαφές στη σχολική κοινότητα, τόσο με γονείς, όσο και με καθηγητές. Η μητέρα φέρεται να είχε πάει στο σχολείο για να δει το παιδί της που συμμετείχε στην κατάληψη.

Η ίδια αρνείται  ότι είναι στο κίνημα των αρνητών της μάσκας. Στο σχολείο, πάντως, ορισμένοι από τους μαθητές στις δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους κατηγορούν την διεύθυνση και τους καθηγητές, υποστηρίζοντας ότι γνώριζαν, αλλά δεν τους προστάτευσαν και ότι ενώ ήρθαν σε επαφή μαζί της δεν έκαναν τα απαιτούμενα τεστ.

Πάντως, πέρα από τις επαφές της συγκεκριμένης μητέρας στο σχολείο, γίνεται αναζήτηση και στις επαφές της στο νοσοκομείο που εργάζεται.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα