Πάτρα: ΙΕΚ Δημοσιογραφίας «Ανδρέας Μαζαράκης»!

06.09.2020 / 10:02
mazarakis-kalh

Ο (απερχόμενος;) πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας κ. Ανδρέας Μαζαράκης ξαναχτύπησε.
Με μια άκρως ειρωνική ανάρτηση του στο facebook, απαντώντας σε αντίστοιχη του κ. Αργύρη Βαγενά έσταξε χολή κατά της εφημερίδας που κρατάτε στα χέρια σας, καθώς δεν τού άρεσαν οι αποκαλύψεις της για το χάλι στο οποίο έχουν περιέλθει τα γραφεία της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, της οποίας έκοψαν ακόμη και τα τηλέφωνα λόγω απλήρωτων λογαριασμών! Αποκαλύψεις που αντικατοπτρίζουν, ωστόσο, την αλήθεια για την κατάντια των γραφείων της οργάνωσης του κυβερνώντος κόμματος, η οποία αποτυπώνεται συμβολικά και στα ξεπεσμένα λάβαρα τους.
Κι επειδή ο κ. Μαζαράκης μάς ειρωνεύτηκε για τη σοβαρότητα μας, θα αρκεστούμε να σημειώσουμε ότι ο ίδιος μάς παίρνει στα πολύ σοβαρά, γεγονός που αποδεικνύεται και από την αγωγή που υπέβαλε κατά δημοσιογράφου στην εφημερίδα μας.
Μη μπαίνοντας καν στη διαδικασία να στείλει κάποια απάντηση, όπως έκανε ο κ. Βαγενάς (που δημοσιεύτηκε στο περασμένο φύλλο του «Κ») υπέβαλε αγωγή κατά εργαζόμενου(γιατί περί αυτού ακριβώς πρόκειται) απαιτώντας την καταβολή του ποσού των 6.000, με το οποίο προφανώς κοστολογεί την αποκατάσταση της (κατά τον ίδιο) θιγόμενης υπόληψης του.
Κατόπιν όλων αυτών, και για να επανέλθουμε στην ουσία, δεν έχουμε παρά να τον ρωτήσουμε: Πληρώθηκε ο λογαριασμός του τηλεφώνου της ΔΕΕΠ ή παραμένει απλήρωτος και η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος είναι ακόμη χωρίς τηλεφωνική σύνδεση;
Αυτά, με την υπόσχεση–δέσμευση ότι θα επανέλθουμε με νεώτερα!

Ιδού και η ανάρτηση

Στην ειρωνική ανάρτηση του, ο κ. Ανδρέας Μαζαράκης αναφέρει: «Κι εγώ που νόμιζα ότι ο Κόσμος είναι σοβαρή και τεκμηριωμένη εφημερίδα και ο κύριος Καραγεωργόπουλος σε είχε πάρει τηλέφωνο για να διασταυρώσει την πληροφορία του, προκειμένου να ασκήσει σωστά το λειτούργημα του.
Γιατί αυτός δεν ασκεί δημοσιογραφία. Ασκεί το λειτούργημα της δημοσιογραφίας με αρχές και αξίες».
Και ακολουθεί η επίσης, άκρως ειρωνική, ανταπάντηση του κ. Αργύρη Βαγενά: «Πρόεδρε νομίζω ότι με είχε πάρει 10 ή 12φορές. Απλά ήμουνα Ντουμπάι και δεν έπιανε το κινητό».
Αλήθεια, μήπως ο κ. Βαγενάς έχει ακουστά την προ ετών προσωρινή διαγραφή από τη ΝΔ κάποιων τοπικών στελεχών, επειδή πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη;
Μήπως ξέρει, λοιπόν, να μάς πει ποιοι ήταν αυτοί και γιατί διαγράφηκαν από τη ΝΔ ή αγνοεί το συγκεκριμένο σκάνδαλο γιατί έτυχε τότε να βρίσκεται, επίσης, στο Ντουμπάι;

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα