Πάτρα: Η αδιαθεσία είχε τραγική κατάληξη για την Αγγελική Καλαμπόκα- Άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

12.08.2020 / 5:17
ekav_troxaio_nixta_ethniki

Την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Δευτέρας η 50χρονη, Αγγελική Καλαμπόκα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο Ακταίο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας «από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στην Πάτρα, όπου 50χρονη ημεδαπή γυναίκα, οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Πληροφορίες, αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα που εργαζόταν σε κατάστημα τροφίμων στην περιοχή του Ακταίου είχε σχολάσει και επέστρεφε σπίτι της, όταν την ώρα που οδηγούσε αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της, το οποίο εξετράπη και προσέκρουσε στο χωμάτινο ανάχωμα στην πάροδο Αγίου Διονυσίου. Ο θάνατός της προήλθε πιθανότατα από παθολογικά αίτια.

Η Αγγελική Καλαμπόκα ήταν μητέρα μιας κόρης, ενώ είχε και ένα εγγονάκι.

Η κηδεία της θα γίνει σήμερα στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

ΠΗΓΗ: ΓΝΩΜΗ

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα