Πάτρα: Ζητούν ολοήμερα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Άγιος Ανδρέας – Καμίνια

29.09.2020 / 17:30
γκο-1-158

Την άμεση έναρξη των ολοήμερων δρομολογίων της γραμμής του Προαστιακού Άγιος Ανδρέας – Καμίνια ζητούν οι κάτοικοι της νότιας Πάτρας από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Μέχρι ώρας τα δρομολόγια του Προαστιακού είναι μέχρι τις 3 το μεσημέρι και από εκεί και πέρα σταματούν γεγονός που δεν εξυπηρετεί μία μεγάλη μερίδα κόσμου που χρησιμοποιεί το τρένο και το χρειάζεται κυρίως τις απογευματινές ώρες (φροντιστήρια, δουλειά, αγορές κτλ).

Θυμίζουμε ότι η επέκταση της γραμμής του Προαστιακού ήταν να φτάσει στην Κάτω Αχαγιά και μέχρι σήμερα έχε περιοριστεί έως στα Καμίνια, εντός δηλαδή της επικράτειας του Δήμου.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τους αρμοδίους είναι ότι έως τώρα δεν υπάρχει η ανάλογη ανταπόκριση του κοινού, έτσι ώστε να αυξήσει τα δρομολόγια, κάτι που όμως διαψεύδουν οι κάτοικοι της νότιας Πάτρας και των δυτικών προαστίων της πόλης.

«Πέρασαν σχεδόν 3 μήνες. Το δοκιμάσατε τα πρωινά, σας εμπιστευτήκαμε, το χρησιμοποιούμε καθημερινά. Κάθε μέρα οι επιβάτες είναι όλο και περισσότεροι.  Αυτό όμως που ζητάμε οι επιβάτες – αλλά και δυνητικοί επιβάτες – είναι τα απογευματινά και βραδινά δρομολόγια» γράφει χαρακτηριστικά ένας κάτοικος σε σελίδα που απευθύνεται στους φίλους του Προαστιακού.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα