Πάτρα: «Ζεσταίνονται» οι καθηγητές της ΕΛΜΕ για κινητοποιήσεις

04.10.2020 / 9:21
γκο-1-133

Οι καθηγητές της Πάτρας ετοιμάζονται για νέες κινητοποιήσεις αυτή την εβδομάδα. Συγκεκριμένα θα πραγματοποιήσουν συνέλευση τη Δευτέρα και για συγκέντρωση στην πλ. Γεωργίου την Τρίτη.

Σε ανακοίνωσή της ΕΛΜΕ Αχαϊας αναφέρει: «Καλούμε τους Διευθυντές/-τριες και τους συλλόγους διδασκόντων των σχολείων σε κατάληψη να μην βγάλουν προγράμματα και να μην προχωρήσουν σε εξ αποστάσεως εκπαίδευση.

Καλούμε τους συναδέλφους να αντισταθούν και να σταθούν στο παιδαγωγικό και κοινωνικό τους ύψος. Καλούμε το ΥΠΑΙΘ να αποσύρει την κατάπτυστη απόφαση και να ικανοποιήσει τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Το ΔΣ της Α ΕΛΜΕ Αχαΐας: Προκηρύσσει συμπληρωματικές στάσεις εργασίας την Παρασκευή 2/10/2020 και τη Δευτέρα 5/10/2020 και ώρες 11:00-14:00 καθώς και αντίστοιχα στάσεις εργασίας για την πρώτη βάρδια των εσπερινών σχολείων, για τους συναδέλφους που τα σχολεία τους τελούν υπό κατάληψη, σε πιθανή εφαρμογή της Υ.Α. της τηλε-εκπαίδευσης.

Συντάσσεται με το κάλεσμα του ΔΣ της ΟΛΜΕ προς την ΑΔΕΔΥ να προκηρύξει άμεσα απεργία-αποχή από την ΥΑ 131451/ΓΔ4 και κάθε διαδικασία τηλε-εκπαίδευσης στα υπό κατάληψη σχολεία.

Σας καλεί σε Γενική Συνέλευση τη Δευτέρα 5/10/2020 και ώρα 18:30 στο προαύλιο του συγκροτήματος 6ου και 11ου ΓΕΛ, να οργανώσουμε τις δράσεις μας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα