Πάτρα: Εξιχνιάστηκαν τρεις υποθέσεις απάτης εις βάρος πολιτών

28.10.2020 / 17:34
γκο-4-1

Τρεις υποθέσεις απάτης σε βάρος πολιτών εξιχνίασαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ενώ σε βάρος του φερόμενου ως δράστη, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, σχηματίσθηκε δικογραφία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης εργαζόταν από τις 27 Δεκεμβρίου του 2019 έως τις 4 Φεβρουαρίου του 2020 ως υπάλληλος σε κατάστημα στο Αίγιο, όπου οι παθόντες πλήρωναν τους λογαριασμούς τους με χρήση των πιστωτικών και χρεωστικών τους καρτών, τις οποίες παρέδιδαν στον άνδρα, χωρίς να παρίστανται κατά την πληρωμή.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ο φερόμενος ως δράστης, χρησιμοποιώντας τους αριθμούς των καρτών και τους κωδικούς επαλήθευσης κάρτας, πραγματοποίησε μέσω διαδικτύου αγορές, συνολικού ύψους 8.745 ευρώ, με τις οποίες χρέωσε τις τραπεζικές κάρτες των παθόντων.

Στο πλαίσιο των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί, αξιοποίησαν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν και κατόπιν σχημάτισαν δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα