Πάτρα: Ενημέρωση για τον κορωνοϊό στα σχολεία από Μπονάνο και ΠΔΕ

15.10.2020 / 17:50
gko-5-7

Άπαντες από τους φορείς συμμετέχουν στην προσπάθεια ενημέρωσης στα σχολεία για τον κορωνοϊό.

Έτσι ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας, Χαράλαμπος Μπονάνος επισκέφτηκε την Πέμπτη, το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ίδοιοος γράφει σε ανάρτηση του τα εξής:

“Μαζί με τον καθηγητή της παθολογίας , εξαίρετο επιστήμονα , Στέλιο Ασημακόπουλο και την συνεργάτιδα μου Ρανια Σπυριδωνος επισκεφτήκαμε το Πειραματικό Γυμνάσιο του Πανεπιστημίου πατρων , στα πλαίσια της ΚΥΑ του υπουργείου να βοηθήσουμε στην ενημέρωση για τα θέματα ατομικής προστασιας , μαθητών και καθηγητών απέναντι στην μεγάλη πανδημία Εκπρόσωποι των μαθητικών κοινοτήτων , του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , καθηγητές ήταν στην ενημέρωση .

Εύστοχες ερωτήσεις , έντονο ενδιαφέρον , ανησυχίες αλλά και διάθεση να πειθαρχήσουν στα μέτρα , να μεταφέρουν την πληροφόρηση και στους συμμαθητές τους , ήταν τα κυρία χαρακτηριστικά της συνάντησης μας

Ευχαριστούμε από πλευράς δημόσιας υγείας , τον καθηγητή που άφησε για λίγο το ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα του στο πανεπιστήμιο , για να εκλαϊκεύσει , γνώσεις , να δώσει οδηγίες , να μεταδωσει γνώση για την πανδημία Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον διευθυντή του σχολείου κ. Σχοινα.

Θα συνεχίσουμε και σε αλλά σχολεία , στους δύσκολους καιρούς να μεταδώσουμε το μήνυμα ώστε να παραμείνουμε”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα