Πάτρα: Εκδήλωση της ΚΝΕ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

03.10.2020 / 12:54
fissas

Οι Οργανώσεις της ΚΝΕ στην Πάτρα διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα μπροστά στην ολοκλήρωση της δίκης της Χρυσής Αυγής,  την Τρίτη 6 Οκτώβρη  στις 8 μ.μ. στον Πολυχώρο Πολιτισμού και Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ στην Πάτρα (Άστιγγος 77 και Μπιζανίου).  θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ ¨Δεν ξεχνάμε…¨ και την εκδήλωση θα ανοίξει ο Ξιούρας Βαγγέλης, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Δυτικής Ελλάδος της ΚΝΕ. Μετά την προβολή θα υπάρξει live μουσική από φοιτητικό συγκρότημα. Στην εκδήλωση η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα και οι αποστάσεις ασφαλείας.

7 χρόνια μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα οι δολοφόνοι της Χ.Α. είναι ακόμα έξω από την φυλακή. Είχε προηγηθεί η δολοφονική επίθεση από τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής σε κομμουνιστές, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, στο Πέραμα, καθώς και άλλες επιθέσεις σε μετανάστες και Έλληνες εργάτες.

Η παραδειγματική τιμωρία των ναζί δολοφόνων είναι λαϊκή απαίτηση. Μόνο η πάλη του λαού και της νεολαίας μπορεί να στείλει τα ναζιστικά αποβράσματα και το σύστημα που τα γεννά εκεί που ανήκουν: Στα σκουπίδια της Ιστορίας !

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα