Πάτρα: Διαμαρτύρεται με ταμπέλες γιατί τού έκλεψαν… κολοκύθες!

09.08.2020 / 9:18
kolokithes 3

Έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο και ομολογουμένως ευρηματικό τρόπο έχει βρει ο ιδιοκτήτης οικοπέδου σε περιοχή έξω από την Πάτρα, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το γεγονός ότι έπεσε θύμα κλοπής. Εδώ και καιρό, λοιπόν, τοποθετηθεί πινακίδες με μηνύματα που γράφει ο ίδιος, εκφράζοντας την αγανάκτηση του για το ότι τον έκλεψαν, και με σκοπό προφανώς να προσελκύσει την προσοχή των διερχόμενων. Και τι τού έκλεψαν; Κολοκύθες! Ε, ναι, όσο κι αν αυτό ακούγεται ενδεχομένως παράξενο, κάποιοι έβαλαν στο μάτι κάτι κολοκύθες που είχε φυτέψει στο οικόπεδο του και πήγαν και τις… σήκωσαν.
Δεν ξέρουμε εάν απευθύνθηκε στην Αστυνομία. Εκείνο που ξέρουμε(και το διαπιστώνουν καθημερινά όσοι διασχίζουν το δρόμο μπροστά από την ιδιοκτησία του) είναι ότι σε καθημερινή βάση είναι αναρτημένες πινακίδες με ιδιαίτερα πρωτότυπα, ιδιόχειρα, μηνύματα του, τα οποία, μάλιστα, αλλάζουν συχνά! Σε ένα από τα τελευταία, αφήνει και μια αιχμή για τους πολιτικούς, καθώς αναφέρει ειρωνικά: «Η κλεψιά είναι κακή πράξη, το λένε και οι πολιτικοί μας».

Παραπονείται και για το ότι τού πήραν και τις πινακίδες!

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι επιγραφές… διαμαρτυρίας έχουν γίνει κάτι σαν την ατραξιόν της περιοχής, προκαλώντας περιπαικτικά σχόλια και τραβώντας φυσικά και την προσοχή όσων πέφτουν στην αντίληψη τους. Μάλιστα, πολλοί απ’ αυτούς που περνούν συχνά από εκεί στρέφουν το βλέμμα τους στο οικόπεδο, για να δουν εάν τα μηνύματα διαμαρτυρίας παραμένουν ίδια ή έχουν αλλάξει!
Κι επειδή, όπως προαναφέραμε, πολλοί είναι αυτοί που τον έχουν πάρει πια χαμπάρι, κάποιοι φαίνεται από αυτούς είπαν να τού κάνουν πλάκα, αφαιρώντας επιγραφές του και προκαλώντας νέα εκ μέρους του έκρηξη διαμαρτυρίας, που αποτυπώθηκε κι αυτή σε μια ακόμη πινακίδα! Πού αλλού; «Μού έκλεψαν τις ταμπέλες, με εκτίμηση Παναγιώτης» έγραψε, προσθέτοντας και το κινητό του τηλέφωνο για όποιον τυχόν ξέρει τους δράστες και θέλει να τον ενημερώσει! Πάντως, όσο δίκιο κι αν μπορεί να έχει, θεωρούμε ότι ο τύπος δεν παίζεται! Με την καμία, όμως!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα