Πάτρα: Γενική Συνέλευση του Λυκείου Ελληνίδων

26.09.2020 / 13:53
DJkYC4nQ

Σύμφωνα με το καταστατικό του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, καλούνται όλα τα τακτικά μέλη του να συμμετέχουν στη Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει στην αίθουσα του Λυκείου (Σατωβριάνδου 32, 1ος όροφος), αύριο Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου2020 και ώρα 6.00 μ.μ προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων των κάτωθι θεμάτων της ημερήσιας διατάξεως.

·Εκλογή προέδρου και γραμματέων της Γενικής Συνέλευσης

·Έκθεση πεπραγμένων 2019.

·Απολογισμός εσόδων και εξόδων 2019.·Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.

·Έγκριση των Πεπραγμένων και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ. και της Εξελεγκτικής Επιτροπής από κάθε ευθύνη.

Παρακαλούνται θερμά τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης για την προσέλευσή τους, προκειμένου να επιτευχθεί η υπό του καταστατικού προβλεπόμενη απαρτία. Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα ψήφου στη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα ταμειακά τακτοποιημένα μέλη, προς τούτο δε στην είσοδο της Συνέλευσης θα ευρίσκεται η έφορος οικονομικών του ΔΣ του ΛτΕ Πατρών για την τακτοποίηση των σχετικών οικονομικών εκκρεμοτήτων των μελών.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα ματαιωθεί και θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2020, την ίδια ώρα 6.00μ.μ.,στον ίδιο τόπο και χώρο και με τα ίδια θέματα ημερησίας διατάξεως, άνευ νέας προσκλήσεως και η οποία θα θεωρηθεί απαρτία με όσα θα είναι τα παρόντα μέλη.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα