Πάτρα: Βολές από τον Δημήτρη Δριβίλα κατά “δελφίνων” στην παράταξη Κατσιφάρα

19.09.2020 / 10:13
Dribilas-kalh

Ο στρατηγός πήρε το όπλο του. Και με την αποφασιστικότητα που τον διακρίνει βάλλει κατά αυτών που έχουν μπει πρόωρα στο παιχνίδι της διαδοχής του Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο λόγος για τον πρώην αντιπεριφερειάρχη και πρώτο σε σταυρούς με την περιφερειακή παράταξη της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρη Δριβίλα, που δεν χαρίζεται σε όσους κινούνται παρασκηνιακά με σκοπό να προβάλλουν εαυτούς ως εν δυνάμει φαβορί με το βλέμμα στραμμένο, από τώρα, στις επόμενες περιφερειακές εκλογές.

Αν και οι παρασκηνιακές διεργασίες στην παράταξη του Απόστολου Κατσιφάρα  για την επόμενη μέρα έχουν ξεκινήσει για τα καλά, με πρωταγωνιστές αυτούς που ενδιαφέρονται για να πάρουν το δαχτυλίδι της διαδοχής, ο Δημήτρης Δριβίλας, απέχει εμφατικά απ’ αυτές.

Για την ακρίβεια, όχι μόνο είναι πλήρως αποστασιοποιημένος, αλλά στέκεται και επικριτικά έναντι αυτών, όπως διαμήνυσε, εμμέσως πλην σαφώς, σε πρόσφατο άρθρο του.

«Φωτογραφίζοντας» κυρίως τους Γιώργο Αγγελόπουλο και Κώστα Καρπέτα που «τρώγονται», ως γνωστόν, για να διαδεχθούν τον Απόστολο Κατσιφάρα και εστιάζοντας στο ρόλο της περιφερειακής αντιπολίτευσης, τόνισε με νόημα ότι αυτή «καλείται βάσει του θεσμικού της ρόλου να πορεύεται με γνώμονα την εποικοδομητική κριτική και την ουσία, μακριά από προσωπικές στρατηγικές, καταδικασμένες ως παρωχημένες και αναχρονιστικές, στη συνείδηση των πολιτών».

Όχι πάντως ότι ο ίδιος δεν ενδιαφέρεται και για το τι μέλλει γενέσθαι. Απλώς, θεωρεί ότι το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι της παρούσης, ιδίως όταν προέχουν άλλα σημαντικά ζητήματα που άπτονται της αναπτυξιακής προοπτικής του νομού και κατ’ επέκταση της περιφέρειας.

Και σε ό, τι αφορά το πρόσωπο του, εννοείται πως θέλει να είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά φέρεται να μην τρέφει και ηγετικές φιλοδοξίες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα