Πάτρα: Βλέπουν νούμερα που… ζαλίζουν στους λογαριασμούς της ΔΕΗ

19.09.2020 / 4:55
deh

Μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη έρχονται αυτές τις ημέρες καταναλωτές της ΔΕΗ τόσο στην Πάτρα άλλα και σε ολόκληρη τη χώρα.

Συγκεκριμένα, όσοι είχαν την… ατυχία αυτές τις ημέρες να λάβουν γράμμα από τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού με τους νέους λογαριασμούς ρεύματος έφαγαν… κεραμίδα στο κεφάλι, καθώς τα ποσά που αναγράφονται σε αυτούς είναι εξωπραγματικά!

Αρκετές οικογένειες Πατρινών άνοιξαν τον τελευταίο λογαριασμό του ρεύματος (εκκαθαριστικός) και αντίκρισαν ποσά μεγάλα ακόμα και των 900 ευρώ!

Το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι, λόγω της πανδημίας, οι υπηρεσίες της ΔΕΗ, και ειδικότερα οι εξωτερικοί συνεργάτες που έχουν αναλάβει το έργο, δεν προέβησαν ανά τακτικά χρονικά διαστήματα στην καταμέτρηση, ως όφειλαν. Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι πελάτες της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού να λαμβάνουν λογαριασμούς έναντι, συνήθως με μικροποσά.

Πρακτικά, η καταμέτρηση ξεκίνησε και πάλι να γίνεται από τον Ιούλιο και μετά, κι έτσι οι καταναλωτές έλαβαν από τις αρχές Σεπτεμβρίου αυτά τα εκκαθαριστικά… ραβασάκια με τα εξωφρενικά ποσά.

Την ώρα που η ανεργία καλπάζει στο 18,3% και χιλιάδες εργαζόμενοι έμειναν με μηδενικό ή ψαλιδισμένο σημαντικά εισόδημα για όλους τους καλοκαιρινούς μήνες, έρχεται η ΔΕΗ να προσθέτει ένα μεγάλο βάρος στα νοικοκυριά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα