Πάτρα: Ασφαλισμένος αρνείτο στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου να φορέσει μάσκα και να κάνει θερμομέτρηση

08.08.2020 / 12:58
Ika Agiou Alexiou

Επεισόδιο σημειώθηκε στο ΙΚΑ Αγίου Αλεξίου (νυν ΠΕΔΥ), καθώς ασφαλισμένος άρχισε να ουρλιάζει επειδή… δεν τον άφηναν να μπει μέσα στον χώρο αφού δεν φορούσε μάσκα. Ο ασφαλισμένος ακόμη και θερμομέτρηση αρνήθηκε να κάνει, φαίνεται πως… ήταν από αυτούς που δεν πιστεύουν πως υπάρχει κορωνοϊός.
Οι γιατροί αλλά και εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα επέμεναν φυσικά στην άποψη τους και ο ασφαλισμένος… απειλούσε Θεούς και δαίμονες. Επί τόπου έσπευσε και ο υπεύθυνος της μονάδας, αφού όλη η συνοικία… αλλά και όσοι περίμεναν με υπομονή, είχαν αναστατωθεί από τις φωνές του ασφαλισμένου.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν. Και φυσικά ο ασφαλισμένος για να μπορέσει να εξυπηρετηθεί και να μην χάσει το ραντεβού του… αναγκάστηκε και να φορέσει μάσκα και να κάνει θερμομέτρηση. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η υποχρεωτική χρήση μάσκας έχει θεσπιστεί ως κανόνας και σε πολλά καταστήματα λιανικού εμπορίου στην Πάτρα. Μπορεί να μην έχουν οι καταστηματάρχες νομικές κυρώσεις αν δεν φοράει μάσκα ο πελάτης (το πρόστιμο πάει στον πελάτη) ωστόσο υπάλληλοι απαγορεύουν την είσοδο σε πελάτες που δεν έχουν μάσκα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα