Πάτρα: Έρχεται το νέο “διαμαντάκι” στην πλατεία Όλγας

19.09.2020 / 7:06
ih_RbLWg

Στην πλατεία Όλγας ένα “διαμαντάκι” έρχεται να προσθέσει αίγλη στα πολλά όμορφα μαγαζιά που ήδη υπάρχουν πέριξ αυτής. Το Tsupito παίρνει σάρκα και οστά …Τα ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΑΚΙΑ μαζί με τα ΤΖΩΡΑΚΙΑ παλεύουν νυχθημερόν, προκειμένου να καταφέρουν το μοντέρνο και νεανικό μαγαζί τους να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών.

Δυο νέες αρχιτεκτόνισσες, η Αριστέα Στεργίου -πρώτη ξαδέρφη των παιδιών- σχεδιάζει και βάζει τις τελευταίες πινελιές και μαζί με τον επιβλέποντα έμπειρο διακεκριμένο μηχανικό Νίκο Μυλωνά επιβλέπουν τις εργασίες.

Ο «τζούνιορ» Νικολόπουλος (Ανδρέας) μάς είπε ότι στο TSUPITO θα βρίσκουν οι φοιτητές, όχι μόνο μεξικάνικες και άλλες πολλές κοσμοπολίτικες συνταγές και γεύσεις αλλά και υγιεινό και καλομαγειρεμένο spitiko φαγητό με αγνά υλικά και πολύ μεράκι, όπως της…. Μαμάς.. .Για όλα τα burritos και Tsupitos οι τιμές θα είναι πολύ προσιτές. Ο Ανδρέας Νικολόπουλος μάς προϊδέασε, πως θα υπάρχουν τον πρώτο καιρό μεγάλες προσφορές, ειδικά για φοιτητές, μόνιμους πελάτες και ομάδες φίλων.

Αυτά είναι τα συστατικά της νέας φιλόδοξης, νεανικής, προσπάθειας των 7 μαζί με τον Ζήση Τζώρο, τον «πάτερ ΦΑΜΗΛΙΑ μάγειρα».

Το αξιομνημόνευτο είναι πως και τα έξι ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ σπουδάζουν. Η Αφροδίτη στην Ιατρική, η Ναταλί στη Φαρμακευτική, η Στεφανία μεταπτυχιακό στα οικονομικά, η Άννα μαθήτρια, ο Γιάννης Νομική και ο Ανδρέας Δημόσια διοίκηση.

 Η “συνταγή” της επιτυχίας συμπληρώνεται με πολύ μεράκι, αγάπη και ακόμα περισσότερη δουλειά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα