Ο Πατρινός Νίκος Δίπλαρος στον Παναθηναϊκό

10.09.2020 / 8:47
diplaros
Ξεκίνησε την προετοιμασία για τη νέα χρονιά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού ο Νίκος Δίπλαρος και οι πληροφορίες έλεγαν πως συμμετείχε ως βοηθητικός παίκτης στην προετοιμασία της ομάδας. Ο νεαρός Πατρινός όμως, άλλαξε την άποψη του Γιώργου Βόβορα και τελικά κέρδισε μια θέση στο ρόστερ των “πρασίνων”.
Ο 23χρονος διεθνής με τις μικρές εθνικές γκαρντ, που έχει κερδίσει χρυσά μετάλλια με την Εθνική U18 (2015) και U20 (2017) στα αντίστοιχα Ευρωμπάσκετ, εντάχθηκε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ως βοηθητικός και με την παρουσία του όλο το προηγούμενο διάστημα, στις προπονήσεις και στα πρώτα φιλικά, κέρδισε τις εντυπώσεις και την εμπιστοσύνη του Γιώργου Βόβορα και του τεχνικού επιτελείου.
Έτσι, ο Δίπλαρος από προσωρινός και βοηθητικός, θα μονιμοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, κερδίζοντας συμβόλαιο με τους “πράσινους” μετά το τέλος της προετοιμασίας, ώστε να αποτελέσει τον 15ο παίκτη του φετινού ρόστερ.
Μάλιστα, ο πρώην παίκτης του Άρη, των Μαχητών Δόξας Πεύκων, του Πανιωνίου και της Λόβτσεν, ήταν παρών στη Media Day των εξάκις πρωταθλητών Ευρώπης για την Ευρωλίγκα, με τη φανέλα με το No12 και φωτογραφήθηκε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, στην επίσημη ομαδική φωτογράφιση ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα