Ο κορονοϊός δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος – Στα όρια τους οι γιατροί στο Νίκαιας

22.09.2020 / 19:39
ÄÉÁÌÁÑÔÕÑIÁ ÉÁÔÑÉÊÏÕ ÐÑÏÓÙÐÉÊÏÕ ÓÔÏ ÃÅÍÉÊÏ ÊÑÁÔÉÊÏ ÍÏÓÏÊÏÌÅÉÏ ÍÉÊÁÉÁÓ ÃÉÁ ÔÁ ÊÑÏÕÓÌÁÔÁ ÂÉÁÓ ÐÏÕ ÕÖÉÓÔÁÍÔÁÉ ÓÔÉÓ ÂÁÑÄÉÅÓ ÔÏÕÓ

Οι γιατροί στο νοσοκομείο Νίκαιας μετά από γενική συνέλευση αποφάσισαν πως αδυνατούν να νοσηλεύσουν άλλα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, αλλά και η υπεύθυνη της πτέρυγας Covid-19

Η πλημμυρίδα ασθενών με κορονοϊό στα νοσοκομεία της χώρας, έχει αρχίσει να δοκιμάζει τις αντοχές του συστήματος Υγείας.

Η αρχή έγινε από το Nοσοκομείο της Νίκαιας, όπου μετά από γενική συνέλευση οι γιατροί αποφάσισαν ότι αδυνατούν να νοσηλεύσουν άλλα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός.

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν μάλιστα, ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, αλλά και η υπεύθυνη της πτέρυγας Covid-19, ενώ αναμένεται το πλήρες κείμενο της απόφασης της Γενικής Συνέλευσης.

Την υπόθεση γνωστοποίησε μέσω των social media, ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος, και γιατρός του νοσοκομείου Νίκαιας, Πάνος Παπανικολάου. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ΓΣ ιατρών νοσοκομείου Νίκαιας ομόφωνα δηλώνει πως με αυτές τις συνθήκες υποστελέχωσης, υποδομών κλπ το νοσοκομείο αδυνατεί πλέον να δέχεται επιβεβαιωμένα κρούσματα #COVID19.

Ήδη υποβάλλουν παραιτήσεις ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κι η υπεύθυνη της Πτέρυγας COVID»./

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα