Ο Αμβρόσιος ξαναχτυπά: Δημιούργημα των σκοτεινών δυνάμεων ο κορονοϊός

07.09.2020 / 15:48
γκο-3-7

Ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων & Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος μπορεί πλέον να άφησε μετά από πάνω από 40 έτη αρχιερατείας την θέση του Μητροπολίτη λόγω γήρατος, ωστόσο παραμένει λαλίλαστος κάτι που το είδαμε και ανήμερα της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, στις 15/8/2020 στον πανηγυρίζοντα Μητροπολιτικό ναό Καλαβρύτων όπου στο τέλος της Θείας λειτουργίας, απευθυνόμενος στο πυκνό εκκλησίασμα, δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την γνώμη του για το πρόβλημα του κορωνοϊού και να «νουθετήσει» τους πιστούς, πολλοί εκ των οποίων και μάσκες φορούσαν και κούνησαν το κεφάλι τους με απορία για τα όσα άκουσαν.

Διότι ο κ. Αμβρόσιος που είναι ένας πολύ ευφυής ιερωμένος είπε πως ο Κορωνοϊός είναι δημιούργημα των σκοτεινών δυνάμεων και πως με το εμβόλιο θα εμφυτευτεί στους ανθρώπους, τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ. τον αριθμό του Αντιχρίστου.

Μερικές εβδομάδες αργότερα από τα λεγόμενα του αυτά από άμβωνος, ο κ. Αμβρόσιος επανήλθε με αναλυτικό κείμενο του που δημοσιεύει και το σάιτ romfea.gr Όπως λέει ο κ. Αμβρόσιος, το πρόβλημα του κορωνοϊού υπάρχει και κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο σοβαρό! Βεβαίως ο κορωνοϊός υπάρχει και δεν είναι προϊόν φαντασίας! Υπάρχει, αλλά βεβαίως είναι κατασκεύασμα σκοτεινών Δυνάμεων! Το έχουμε γράψει πολλές φορές!

Απόδειξη, ότι είναι «κατασκεύασμα» αποτελεί το γεγονός, ότι ο συγγραφεύς Dean Koontz κατά το έτος 1981 δημοσίευσε το βιβλίο του «The Eyes of Darkness», όπου περιέχονται και τα εξής σημαντικά: «Περί το έτος 2020 μία σοβαρωτάτη πνευμονία-σχετική ασθένεια θα διαθοθεί εις ολόκληρον τόν Πλανήτην, κάνοντας επίθεσιν εις τους πνεύμονας και εις τους βρόγχους. Θα αντιστέκεται σε όλες τις γνωστές θεραπείες»!

Το πρόβλημα, λοιπόν, δεν είναι η ύπαρξη ή όχι του ιού, αλλά το γεγονός, ότι οι σκοτεινές Δυνάμεις της Παγκοσμιοποιήσεως χρησιμοποιούν τον κορωνοϊό, με σκοπό να εμφυτεύσουν στις καρδιές μας ένα αίσθημα πανικού! Να κυριαρχήσει ο φόβος! Να τρομοκρατηθεί η Κοινωνία, ώστε αργότερα να σπεύσει για να λάβει το ΕΜΒΟΛΙΟ, που θα συνοδεύεται και από το τσιπάκι με τον αριθμό 666, δηλ.τον αριθμό του Αντιχρίστου!

Εκτελεστικά όργανα στο Πρόγραμμα αυτό, δυστυχώς, είναι οι κατά τόπους Κυβερνήσεις, οι οποίες υπακούουν τυφλά στις εντολές των παραγόντων των σκοτεινών Δυνάμεων! Έτσι, λοιπόν, οι σχετικές Κυβερνητικές Ανακοινώσεις ως προς τον αριθμό των θυμάτων καθημερινώς ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!

Τα θύματα δεν είναι τόσο πολλά! Ομιλούν για «κρούσματα» και όχι για «θύματα»! Κρούσματα είναι οι άνθρωποι, που θα νοιώσουν κάποια ενόχληση, π.χ. από τον ιό της γρίπης, αλλά θα λάβουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφυλάξεως, και τελικά ΔΕΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ! Δηλ. αναδεικνύονται ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ!

Θύματα, αντιθέτως, είναι όσοι τελικά θα κρεβατωθούν, δηλ. θα νικηθούν από το μικρόβιο! Οι Κυβερνητικές Ανακοινώσεις, λοιπόν, σκοπίμως εξαπατούν τον κόσμο, καθ’ όσον ομιλούν συνεχώς περί «κρουσμάτων» και όχι περί «θυμάτων»!

Έπειτα χαρακτηρίζουν τον κορωνοϊό ως «πανδημίαν», ενώ στη πραγματικότητα πρόκειται περί επιδημίας! Σε λίγο, δηλ. κατά τη διάρκεια του χειμώνος, θα έχουμε για μια ακόμη φορά την «επιδημία» της γρίπης και όχι την «πανδημία» της γρίπης!

Έλληνες, ξυπνάτε! Και ο κορωνοϊός είναι μια ακόμη αρρώστια, μια επιδημία! Ας μη μας εξαπατούν! Καθημερινώς πολλοί περισσότεροι είναι αυτοί, οι οποίοι πεθαίνουν π.χ από Καρκίνο, παρά από τον κορωνοϊό!

Θα το επαναλάβουμε: Οι Κυβερνώντες, καθώς επίσης και όλα τα τυφλά όργανά τους ΜΜΕ κλπ., στην καθημερινή ειδησεογραφία αλλοιώνουν τα στοιχεία και παρουσιάζουν μια πλασματική, μια ψεύτικη εικόνα, διότι οφείλουν να υπακούσουν τυφλά στα ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, δηλ. στα Όργανα της Παγκοσμιοποιήσεως!

Ας έλθουμε τώρα ειδικότερα στο θέμα της μάσκας. Πολύς λόγος γίνεται πλέον για την χρήση της μάσκας!

Αλλά τα Μ.Μ.Ε., τα εξαγορασμένα και με το δωράκι συνολικού ύψους 20.000.000 €, δεν μας είπαν κάτι για την άτυχη εκείνη γυναίκα, η οποία καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητό της, φορώντας τη μάσκα, παρέδωσε το πνεύμα της ενώ ήταν στο τιμόνι!

Έχασε, λοιπόν, τη ζωή της αυτή και το παιδάκι της, καθώς το αυτοκίνητό της έμεινε ακυβέρνητο! Μια γυναίκα οδηγός, λοιπόν, ξεψύχησε κρατώντας το τιμόνι του οχήματος της. Τι άραγε να είχε συμβεί; Φορώντας την μάσκα, εφαρμόζοντας δηλ. τις εντολές της Κυβερνήσεως, μειώθηκε το οξυγόνο στον οργανισμό της και έτσι έπαθε ανακοπή της καρδιάς της ενώ οδηγούσε!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα