Ο… «έχει βιασμό» του Big Brother δούλευε κάποτε στην Πάτρα

14.09.2020 / 16:57
γκο-18-10

Να επιστρέψει στο Big Brother δηλώνει ότι θέλει ο κρητικός Αντώνης Αλεξανδρίδης, πιστεύοντας ότι εφόσον ζήτησε συγγνώμη για τη δήλωσή του θα μπορούσε να συμμετέχει στις εξελίξεις του σκληρού ριάλιτι του ΣΚΑΪ επιθυμώντας όπως αναφέρει στο “Πρώτο Θέμα” να επανορθώσει την εικόνα του.

«Θέλω πραγματικά να ξαναμπώ μέσα, να επιστρέψω για να αποδείξω ποιος είμαι. Κυρίως όμως για να δείξω ότι δεν είμαι αυτό τι τέρας που λένε, αλλά ένας άνθρωπος που έκανε ένα λάθος, ζήτησε ειλικρινά συγγνώμη και μετάνιωσε πραγματικά».

Ωστόσο κάτι τέτοιο θα ήταν εξαιρετικά απίθανο καθώς η κατάπτυστη δήλωσή του «Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό», εκτός από τον σάλο που προκάλεσε δεν μπορεί αν ανακληθεί ούτε με 1.000 “συγγνώμη”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της κυριακάτικης εφημερίδας ο Αντώνης Αλεξανδρίδης είναι μεγαλωμένος σε μία οικογένεια που δεν είχε μεγάλη οικονομική άνεση, και δούλευε ουσιαστικά από μικρός για να μπορεί να αγοράζει τα πράγματα που δεν μπορούσαν να του παράσχουν οι γονείς του.

Στο Λονδίνο σπούδασε μηχανολόγος ενώ δούλευε και ως μπάρμαν. Δούλεψε επίσης σε μανάβικο αλλά και σε εστιατόριο, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ, προκειμένου να δουλέψει έφτασε μέχρι την Πάτρα. Στο Big Brother, όπως λέει, μπήκε για να δει αν μπορεί να αντέξει τη συνύπαρξη με άλλα πρόσωπα. Και τον εγκλεισμό για μήνες.

 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα