Ο Άγγελος Τσιγκρής στη συγκέντρωση των αγροτών στα Λουσικά – Ζήτησε συνάντηση με Βορίδη

10.09.2020 / 10:07
unnamed-2

Το «παρών» στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στα Λουσικά με πρωτοβουλία των Αγροτικών Συλλόγων της Δυτικής Αχαΐας, με θέμα τις τιμές διάθεσης των σταφυλιών και των άλλων αγροτικών προϊόντων στην αγορά και τα προβλήματα των παραγωγών, έδωσε ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Άγγελος Τιγκρής.

 

Κατά την παρέμβασή του, ο Αχαιός πολιτικός ενημέρωσε τους παριστάμενους αγρότες, για τις πρωτοβουλίες που ήδη έχει αναλάβει για το θέμα και τις ενέργειες που έχει κάνει έως τώρα με τους εμπλεκόμενους φορείς και το αρμόδιο Υπουργείο.

Συγκεκριμένα, ο Αχαιός βουλευτής γνωστοποίησε στους παραγωγούς και αγρότες ότι επικοινώνησε σχετικά με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργο Στρατάκο, ενώ παράλληλα έχει ήδη ζητήσει συνάντηση από τον αρμόδιο Υπουργό Μάκη Βορίδη, προκειμένου να του εκθέσει αναλυτικά το πρόβλημα και να λάβει σαφείς δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της κατάστασης και τις αποζημιώσεις όλων των παραγωγών.

 

Όπως τόνισε ο Άγγελος Τσιγκρής κατά την παρέμβασή του, είναι αδήριτη η ανάγκη στήριξης του αγροτικού πληθυσμού, που υπέστη δραματική απομείωση των τιμών σε κηπευτικά, οινοποιήσιμα σταφύλια, πατάτα, φράουλα, καρπούζια και άλλα κηπευτικά προϊόντα παραγωγής του λόγω του κορωνοϊού, ενώ την ίδια ώρα φαντάζει πιθανή και η περίπτωση ανάλογης ζημιάς και στα ελαιοπαραγωγικά προϊόντα.

 

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. εξέφρασε τέλος τη βεβαιότητά του ότι η Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο, όπως άλλωστε έχουν πράξει και στο παρελθόν, θα επιδείξουν άμεσα αντανακλαστικά και θα στηρίξουν αποφασιστικά και έμπρακτα τον αγροτικό πληθυσμό._

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα