Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος: Φοιτητής με… master o ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας

06.09.2020 / 7:50
Napoleon

Μοιάζει απίστευτο, κι όμως τα κατάφερε και μάλιστα με πολύ μεγάλη άνεση. Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Πρωτεύουσα ξανά!» Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος, ο νεότερος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Πατρέων, πέρασε πρώτος στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου Πατρών με διάβασμα μόλις τεσσάρων μηνών, αποδεικνύοντας ότι η θέληση είναι η πιο ισχυρή κινητήριος δύναμη και η καραντίνα για κάποιους υπήρξε μια δημιουργική περίοδος.
Όπως μας είπε ο ίδιος, πήρε την απόφαση ξαφνικά μέσα στην πανδημία όταν όλοι είχαμε κλειστεί στα σπίτια μας. «Αντί να βλέπω Netflix, όπως οι περισσότεροι, είπα να διαβάσω και να δώσω πανελλήνιες για δεύτερο πτυχίο», σχολιάζει σαφώς ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.
H αγάπη του για μάθηση και εξέλιξη τον έκανε να προχωρήσει σε αυτό το βήμα για ένα δεύτερο πτυχίο, παρά το γεγονός ότι διαθέτει ακόμη και master στη διαχείριση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος.
Δεν τον πτόησε ούτε η έντονη καθημερινή́ δραστηριότητά του που σαφώς αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για πολλούς.Ο 32χρονος Ναπολέων Τριανταφυλλόπουλος είναι κάτι παραπάνω από πολυπράγμων. Συντηρεί́ το δικό́ του τεχνικό́ γραφείο στην Πάτρα, το οποίο ασχολείται με τη μελέτη, άδεια επίβλεψη και κατασκευή́ τεχνικών έργων, καθώς και με το πρόγραμμα “Εξοικονομώ”».
Είναι καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε ΙΕΚ της Πάτρας, καθώς επίσης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΥΑΠ. Είναι αντιπρόεδρος του συλλόγου των μηχανικών ΤΕ, αντιπρόεδρος στην ερασιτεχνική́ ομάδα ποδοσφαίρου Απόλλων Εγλυκάδος, καθώς επίσης και γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Εγλυκάδος.
Τώρα, το πώς θα καταφέρει σε όλα αυτά να χωρέσει και την ιδιότητα του φοιτητή, είναι ένα θέμα, καθώς η μέρα έχει μόνο 24 ώρες. Ο ίδιος, ωστόσο, δηλώνει αισιόδοξος και βεβαίως περιχαρής, μαζεύοντας ευχές και συγχαρητήρια για τη νέα του ακαδημαϊκή διαδρομή. Όσο για το μάθημα που τον δυσκόλεψε περισσότερο; «Τα μαθηματικά», μάς απαντάει.«Ήταν πολύ δύσκολα».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα