Νέο κρίσιμο χειρουργείο για την Ιωάννα και νέος ανακριτής στην υπόθεση

15.10.2020 / 6:24
vitrioli-3

Νέο χειρουργείο και συνολικά το όγδοο είναι αυτό στο οποίο πρόκειται να υποβληθεί η Ιωάννα, η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν έξι μήνες και είχε συγκλονίσει την χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο του Star το χειρουργείο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και φαίνεται πως δεν ήταν προγραμματισμένο.

Όμως οι θεράποντες ιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο έκριναν πως η Ιωάννα πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε αυτή την επέμβαση στο πρόσωπο για να αντιμετωπιστούν τα τεράστια προβλήματα που της έχει δημιουργήσει η επίθεση με το βιτριόλι.

Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία μπαινοβγαίνει εδώ και έξι μήνες στα χειρουργεία.

Νέος ανακριτής στην υπόθεση με το βιτριόλι

Την ώρα που η άτυχη Ιωάννη κάνει το ένα χειρουργείο μετά το άλλο ώστε να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί ακόμη.

Μάλιστα, στην υπόθεση έχει μπει άλλος ανακριτής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς καμία καθυστέρηση. Αυτό που απομένει είναι να παραδοθούν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης.

Τότε η κατηγορούμενη για την υπόθεση με το βιτριόλι θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα