Νάσος Παπαργυρόπουλος: Οι διάσημοι νονοί του και η «επεισοδιακή» βάφτισή του

13.09.2020 / 18:25
gko-21-1

Eίναι ο μεγαλύτερος γιος του Αργύρη Παπαργυρόπουλου, αλλά το ευρύ κοινό τον γνώρισε καλύτερα – και τον συμπάθησε λόγω του χαρακτήρα του – μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor και κατόπιν στο Nomads. Ο λόγος για το Νάσο Παπαργυρόπουλο, ο οποίος είναι ένας ιδιαίτερα χαμηλών τόνων χαρακτήρας κι ελάχιστα απασχολεί τη δημοσιότητα με την προσωπική το ζωή.

Και τα περισσότερα που έμαθε για εκείνον ο κόσμος, ήταν κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ανάμεσα σε εκείνες τις πληροφορίες ήταν και αυτή για τους διάσημους νονούς του και πώς η Ρένα Βλαχοπούλου έβαλε το χεράκι της (και το λαδάκι της στο τέλος) για να γίνει το μυστήριο λίγο πιο… ζωντανό.

Ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, λοιπόν, έχει τρεις διάσημους νονούς: τον Τόλη Βοσκόπουλο και την Αλέκα Καννελίδου – όπως αρχικά είχε συμφωνηθεί – και τη Ρένα Βλαχοπούλου ως… προσθήκη της τελευταίας στιγμής.

Συγκεκριμένα, η αξέχαστη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στη βάφτιση και όταν είδε πως κάποιο σημείο στο σώμα του μωρού δεν είχε λαδωθεί, αποφάσισε να επέμβει. Πήρε το λάδι και άρχισε να λαδώνει τον μικρό τότε Νάσο.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα